Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Clattenburg: “ Κανονικό το γκολ του Mane ”

Mark Clattenburg: “ Κανονικό το γκολ του Mane ”

Φωνάζει από προχθές η Liverpool για το ακυρωθέν γκολ του Sadio Mane στον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο την Arsenal στο Emirates Stadium.

Οι Reds έφυγαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 από το Λονδίνο, όμως θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί νωρίτερα στο ματς και ίσως να το είχαν τελείωσει στη συνέχεια. Ο Mane έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο μετά από δοκάρι του Firmino, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Ο πρώην διαιτητής της Premier League, Mark Clattenburg εξήγησε τη φάση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και κατέληξε, πως το τέρμα έπρεπε να μετρήσει κανονικά!

“ Στην πρώτη φάση ο Mane βρίσκεται σε θέση οφσάιντ μετά τη μπαλιά, όμως δεν επηρεάζει τους αμυντικούς και η μπάλα καταλήγει στον Firmino, ο οποίος καλύπτεται. Μετά το σουτ του Firmino η μπάλα καταληγεί στον Mane, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη μπάλα. Δεν μπορεί να λογιστεί ως οφσάιντ. Το γκολ μετράει! ”

Μπορεί να χρειάστηκε και η ανάλυση ενός πρώην διαιτητή της Premier League, όμως πλέον είμαστε σίγουροι πως το γκολ της Liverpool στο πρώτο ημίχρονου του παιχνιδιού του Emirates έπρεπε να μετρήσει κανονικά. Πάντως, ο ίδιος ο Σενεγαλέζος στις δηλώσεις του δεν στάθηκε στη συγκεκριμένη φάση.

Η Liverpool θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό, αν είχε μετρήσει το γκολ του Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com