Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “ Από τα 10 μου ήθελα να παίξω στη Liverpool ”

Salah: “ Από τα 10 μου ήθελα να παίξω στη Liverpool ”

Για τα καλά έχει πλέον επιστρέψει ο Mohamed Salah, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε τα 50 γκολ στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και το περασμένο Σάββατο σκόραρε ένα και μοίρασε δύο ασίστ κόντρα στην Cardiff.

Ο Φαραώ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και εξήγησε το παιδικό του όνειρο, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να φορέσει μια ημέρα την ένδοξη κόκκινη φανέλα της Liverpool.

“ Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, διάσημος σε όλο τον κόσμο και με πολλούς οπαδούς. Είχα στο μυαλό μου να παίξω στη Liverpool από τότε που ήμουν 10 ή 11 ετών. ”

“ Η ιστορία με το PlayStation και το ότι έπαιρνα τη Liverpool είναι αληθινή. Κάποιες φορές έπαιρνα και άλλες ομάδες, όμως τις περισσότερες φορές ήταν η Liverpool. ”

“ Τότε ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν εδώ μια μέρα, αλλά ήταν ένα όνειρο για εμένα και κατάφερα να το πραγματοποιήσω. ”

“ Όταν έφυγα από την Αίγυπτο και πήγα στην Basel σκεφτόμουν ότι μακάρι κάποια μέρα να καταφέρω να έρθω και στη Liverpool. Είχα και μια ευκαιρία πριν από μερικά χρόνια, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. ”

“ Όταν υπήρξε ενδιαφέρον και πέρυσι, από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω και με ενδιέφερε πολύ η πρόταση. Πάντα όμως πρέπει να κοιτάς το πλάνο της ομάδας και αν σου ταιριάζει. ”

Ο Salah σκόραρε κόντρα στην Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com