Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δύσκολο παιχνίδι, είναι απειλή η Arsenal ”

Klopp: “ Δύσκολο παιχνίδι, είναι απειλή η Arsenal ”

Η Liverpool αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στις 19:30 ώρα Ελλάδος της Arsenal στο Emirates για την 11η αγωνιστική της Premier League και ο Jürgen Klopp μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα.

Για τους τραυματισμούς : 

“ Ο Hendo είναι καλά, αλλά θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Ο Mo δεν έχει τίποτα.

Για το παιχνίδι με την Arsenal: 

“ Πάντα οι αγώνες με την Arsenal είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Είναι αρκετά δυνατοί. Ο Emery είχε ένα δύσκολο έργο μετά τη φυγή του Wenger. Φάνηκε σαν να έχουν περάσει 50 χρόνια. Τα έχει πάει εξαιρετικά. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, αλλά μετά είχαν ένα μεγάλο σερί. ”

“ Είναι μια απειλή η Arsenal. Στα πρώτα τους παιχνίδια κόντρα σε City και Chelsea δεν πήραν πόντο, αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό. Τους τελευταίους 2 ή 3 μήνες έχουν παίξει εξαιρετικά. Έχουμε αναλύσει μερικά τους παιχνίδια. ”

“ Πρέπει να έχεις όλο το πακέτο, για να κερδίσεις παιχνίδια σαν αυτό. Πρέπει να έχεις τη μπάλα στα πόδια σου και να τους δημιουργήσεις προβλήματα. ”

Για τον Unai Emery ο Klopp είπε : 

“ Δεν είναι δική μου δουλειά να συγκρίνω την φετινή Arsenal με την περσινή. Ο Wenger είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και μετά από πολλά χρόνια δεν βρίσκεται στην ομάδα. Όσο για τον Emery, όλοι γνωρίζοτν πόσο καλός προπονητής είναι.”

“ Στον τελικό του Europa League το παιχνίδι άλλαξε εντελώς στο ημίχρονο. Είχαμε το μομέντουμ και το χάσαμε. Ήταν το 63ο παιχνίδι μας για εκείνη τη σεζόν και δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια, για να κερδίσουμε τον αγώνα. ”

“ Οι κινήσεις του Emery δεν είχαν επιρροή στο πρώτο ημίχρονο και οι δικές μου στο δεύτερο. Έγινε. Αποτελεί παρελθόν. ”

Μίλησε και για τον Unai Emery ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com