Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Έχουμε τεράστια ποιότητα στην άμυνα φέτος!»

Robertson: «Έχουμε τεράστια ποιότητα στην άμυνα φέτος!»

Δηλώσεις παραχώρησε στον Chris Bascombe της εφημερίδας Telegraph o Andy Robertson.

Ο Σκωτσέζος αμυντικός της Liverpool αναφέρθηκε στην ποιοτική και ποσοτική βελτίωση την οποία έχει παρουσιάσει η ομάδα τη φετινή σεζόν, καθώς και στον συναγωνισμό πού υπάρχει για την «κατάληψη» των θέσεων της άμυνας ανάμεσα στους παίκτες.

Ας δούμε τις ακριβείς του δηλώσεις:

«Έχουμε μία νεανική αμυντική τετράδα, η οποία όμως ταυτόχρονα έχει πολλά παιχνίδια και πείρα στα πόδια της», ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Ο Trent είναι ένας διαφορετικός παίκτης μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ρίξε μία ματιά στον Joe (Gomez). Δεν ήξερα πολλά γι’ αυτόν όταν ήρθα στην ομάδα, όμως είναι απίστευτος παίκτης. Επίσης, όλοι γινόμαστε καλύτεροι όσο παίζουμε παιχνίδια με τον Big Al στο τέρμα. Έτσι φωνάζω τον Alisson!»

«Αν μπορέσουμε να παίξουμε μαζί για 6 ή 7 χρόνια, θα έχουμε μία απίστευτη καριέρα!»

Στη συνέχεια, ο Robertson -αφού ρωτήθηκε σχετικά- πέρασε στο θέμα του ανταγωνισμού για τις θέσεις των βασικών:

«Μην ξεχνάς επίσης ότι έχουμε παίκτες όπως ο Nathaniel Clyne, κάτι πού μας προσφέρει ανταγωνισμό για τις θέσεις. Κοίτα τον ανταγωνισμό για τη θέση του δεξιού back -Trent, Joe και Clyney μπορούν να παίξουν εκεί. Υπάρχει υψηλότατη ποιότητα σε αυτή τη θέση.»

«Έχουμε τέσσερις κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς οι οποίοι συναγωνίζονται για δύο θέσεις, ενώ εγώ με τον Alberto προσπαθούμε να είμαστε οι αριστεροί backs. Ξέρουμε καλά ότι χρειάζεται να είμαστε συνεχώς στην καλύτερή μας κατάσταση για να κρατήσουμε τη θέση μας.»

Τέλος, ο Robbo δήλωσε τα εξής:

«Την περασμένη σεζόν ήμασταν πολύ άτυχοι, καθώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς την ίδια χρονική περίοδο. Τώρα υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός για τις θέσεις. Ξέρουμε ότι αν δεν αγωνιστούμε από ένα συγκεκριμένο επίπεδο και πάνω, ο προπονητής θα έχει λόγο να μας αφαιρέσει το προνόμιο της θέσης του βασικού.»

Αυτά είχε να πει ο Andy Robertson για την αμυντική ποιότητα της ομάδας, καθώς και για τον υγιή ανταγωνισμό για τις θέσεις των βασικών.
Αυτά είχε να πει ο Andy Robertson για την αμυντική ποιότητα της ομάδας, καθώς και για τον υγιή ανταγωνισμό για τις θέσεις των βασικών.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com