Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Mariner: “ Η Liverpool θα νικήσει ”

Paul Mariner: “ Η Liverpool θα νικήσει ”

Βέβαιος για κάποιον τίτλο φέτος δηλώνει ο Mo Salah

Η επιθετική γραμμή της Liverpool θα αποδειχθεί πολύ ανώτερη αυτής της αμυντικής των Κανονιέρηδων πιστεύει ο Paul Mariner, πρώην παίκτης της Arsenal!
H Liverpool θα αγωνιστεί μετά από 10 αγώνες της Premier League, αήττητη, στο Βόρειο Λονδίνο, και θα αντιμετωπίσει μια Arsenal η οποία έχει κερδίσει 12 από τους 13 αγώνες που έδωσε διαδοχικά σε όλους τους θεσμούς.
Μόνο η Crystal Palace κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 από τους Κανονιέρηδες, οι οποίοι δείχνουν να απολαμβάνουν μια νέα πνοή αναζωογόνησης υπό τις οδηγίες του Unai Emery.
Παρόλα αυτά όμως είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι η εικόνα αυτή της Arsenal είναι πλασματική, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις αντιμετώπισε «κατώτερες» αντιπάλους.
Ο Mariner πιστεύει ότι ο αγώνας του Σαββάτου, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο τεστ ως τώρα για την Arsenal και πιστεύει ότι η νίκη τελικά θα είναι της Liverpool!
«Τεράστιο παιχνίδι» είπε ο Mariner.
«Περιμέναμε ένα τέτοιο τεστ για την Arsenal, που έχει ήδη μαζέψει αρκετούς βαθμούς από νίκες.»
«Η επιθετική όμως γραμμή της Liverpool είναι εκπληκτική.»
«Δεν ξέρω για την άμυνα τους, αλλά θα ανακαλύψουμε τι θα συμβεί με την άμυνα της Arsenal.»
«Πιστεύω ότι η Liverpool θα νικήσει με 2-0» ολοκλήρωσε.
Ο παρουσιαστής του ESPN, Mark Donaldson, έδειξε να συμφωνεί με τον Mariner, αν και διαφώνησε με το σκορ λέγοντας ότι «η Liverpool θα νικήσει, αλλά όχι με διαφορά.»

Η Liverpool πέρυσι είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com