Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Wolves θέλει τον Origi!

Η Wolves θέλει τον Origi!

O Jurgen Klopp φέρεται διατεθειμένος να αφήσει τον επιθετικό να φύγει, αλλά ενδέχεται η Wolves να αντιμετωπίσει ως αντίπαλο για την υπογραφή του παίκτη , την Juventus!
Σύμφωνα με την BirminghamLive, ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα της Wolves για τον Γενάρη, από τη στιγμή που το μέλλον του στην ομάδα του Klopp δεν φαίνεται να είναι εξασφαλισμένο σε βάθος χρόνου.
Σύμφωνα όμως με αναφορές που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα, η Juventus, φέρεται κι αυτή πρόθυμη να κυνηγήσει την υπογραφή του παίκτη!
Για τον παίκτη που δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει αυτή τη σαιζόν, η Liverpool ζητά ένα μίνιμουμ ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών.
Πρόσφατα ο Orogi είχε δηλώσει ότι :»Στα 23 μου έχω μεγάλες φιλοδοξίες για μένα, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου στο να καταφέρω να βάλω τα πόδια μου στον αγωνιστικό χώρο.»
«Ελπίζω απλά για το καλύτερο και γνωρίζω ότι όταν συμβεί αυτό, το φως μου θα αποτελεί κάτι θετικό για όλους: για την ομάδα, για μένα για το παιχνίδι στο οποίο προσπαθώ να αφήσω το σημάδι μου».

O Divock Origi με τα χρώματα της Wolfsburg την περσινή σεζόν.
O Divock Origi με τα χρώματα της Wolfsburg την περσινή σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com