Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε πρόταση στον Muniain η Liverpool;

Έκανε πρόταση στον Muniain η Liverpool;

Ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της σεζόν 2018-19 και ήδη τα πρώτα σενάρια, που αφορούν τις καλοκαιρινές μεταγραφές έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Μετά από εκείνο του Aaron Ramsey, εμφανίστηκε ένα καινούριο με πρωταγωνιστή τον Iker Muniain.

Το συμβόλαιο του 25χρονου άσου με τη Bilbao ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με την Ισπανική Marca η Liverpool έκανε πρόταση στον παίκτη, προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε ολόκληρη την καριέρα του στην Athletic Bilbao και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 357 εμφανίσεις με 51 γκολ και 37 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει καλά στη La Liga, καθώς έχει προλάβει να σημειώσει 4 τέρματα σε μόλις 9 εμφανίσεις.

Η Marca, επίσης αναφέρει πως εκτός από τους Reds πρόταση στον παίκτη έχει καταθέσει και η Ιταλική Napoli. Πάντως, οι Ισπανοί τονίζουν ότι η προτεραιότητα του εξτρέμ είναι να παραμείνει στη χώρα των Βάσκων. Εκεί δηλαδή, όπου έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών.

Δεν γνωρίζουμε, αν ο όντως ο Jürgen Klopp ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Iker Muniain και θα τον ήθελε στο Anfield ή αν και αυτό είναι ένα από τα πολλά μεταγραφικά ψέματα των Ισπανών. Το μέλλον του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες.

Πρόταση της Liverpool για τον Iker Muniain;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com