Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: “ Σπουδαίο να δουλεύεις με τον Klopp ”

Keita: “ Σπουδαίο να δουλεύεις με τον Klopp ”

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Naby Keita στη δράση έχει ξεκινήσει και ο κεντρικός μέσος αναμένεται να είναι διαθέσιμος ή στον αγώνα κόντρα στην Arsenal το Σάββατο ή εναντίον του Ερυθρού Αστέρα την επόμενη Τρίτη. Ο Naby σήμερα μίλησε στο Premier League Productions για τον Jürgen Klopp και για την κατάσταση που επικρατεί στη Liverpool.

“ Είναι πραγματικά σπουδαίο και ξεχωριστό να τον έχεις προπονητή και να δουλεύεις μαζί του. Είναι ανοικτός σε συζητήσεις και μπορείς πάντα να του μιλήσεις. Είναι εκεί για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για έναν. ”

“ Επικεντρώνεται σε όλους τους παίκτες και μας βοηθάει όλους. Ενδιαφέρεται για εμάς και μας προσέχει. Απολαμβάνω να παίζω για εκείνον. ”

Έπειτα ο Keita μίλησε για τα δεδομένα που υπάρχουν στη Liverpool.

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην ομάδα. Μαθαίνω από την εμπειρία των άλλων παικτών του κέντρου. Προπονούμαι με αυτούς και βελτιώνομαι. Με βοηθάει και ο προπονητής και μου εξηγεί τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Έτσι γίνομαι καλύτερος. Όσο προπονούμαι με εξαιρετικούς παίκτες θα βελτιώνομαι και εγώ. Είμαι χαρούμενος. ”

“ Πάντα παίζω για την ομάδα. Θέλω να καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου μαζί με την ομάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί. ”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Klopp ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com