Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η επίσημη ανακοίνωση της Liverpool για το δυστύχημα στο Leicester

Η επίσημη ανακοίνωση της Liverpool για το δυστύχημα στο Leicester

Επίσημη δήλωση είχαμε πριν από λίγες ώρες από την ιδιοκτησία της Liverpool για τον απροσδόκητο χαμό 5 ανθρώπων στο Leicester, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της τοπικής ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha.

O Ταϊλανδός επιχειρηματίας, μαζί με τον πιλότο, δύο μέλη του πληρώματος και μία επιβάτιδα, απεβίωσε το Σάββατο το βράδυ μέσα στο ίδιο του το ελικόπτερο, όταν αυτό μετά την απογείωσή του συνετρίβη, σε ένα συμβάν πού έλαβε χώρα στα περίχωρα του King Power Stadium.

Ας δούμε λοιπόν τα λόγια των John Henry, Tom Werner και Mike Gordon στην ανακοίνωση πού εξέδωσαν:

«Με βαθιά στεναχώρια στέλνουμε σήμερα την ειλικρινή μας συμπόνια στη Leicester City, μετά την επιβεβαίωση του γεγονότος ότι ο ιδιοκτήτης της, Vichai Srivaddhanaprabha, απεβίωσε με τραγικό τρόπο.»

«Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας απευθύνονται στις οικογένειες και στους αγαπημένους ανθρώπους όλων όσων χάθηκαν σε αυτό το φοβερό δυστύχημα.»

«Ο θαυμασμός πού έχουμε για τον Vichai, την οικογένεια και τους συναδέλφους του είναι τόσο μεγάλος όσο μπορείτε να φανταστείτε, σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.»

«Ήταν ο απόλυτος φρουρός της ομάδας την οποία αγόρασε και με χάρη υπηρέτησε. Η κατάκτηση του τίτλου της Premier League, μία από τις σπουδαιότερες ιστορίες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είναι φυσικά το πλέον ξεχωριστό επίτευγμα. Πέρα από αυτό όμως, ηγήθηκε της ομάδας με έναν τρόπο τον οποίο όλοι όσοι έχουμε ανάλογες προνομιακές θέσεις φιλοδοξούμε να ακολουθήσουμε. Επιτυχία εντός του γηπέδου, συνδυαζόμενη με εξαιρετική διακυβέρνηση έξω από αυτό.»

«Ο Vichai είναι μία τεράστια απώλεια όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά και για την Premier League και το αγγλικό ποδόσφαιρο συνολικά.»

«Οι σκέψεις όλων όσων είναι συνδεδεμένοι με τη Liverpool Football Club είναι με τους φίλους μας στο Leicester και την Ταϊλάνδη.»

Από τη μεριά του, το liverpool.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Vichai Srivaddhanaprabha, αλλά και των υπόλοιπων τεσσάρων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος.

Ο αποθανών ιδιοκτήτης της Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha.
Ο αποθανών ιδιοκτήτης της Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com