Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το γκολ του Mane είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας μας»

Klopp: «Το γκολ του Mane είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας μας»

Το πρώτο από τα δύο γκολ του Sadio Mane στην προχθεσινή νίκη της Liverpool κόντρα στην Cardiff City ήταν κλασική περίπτωση φάσης «δουλεμένης στην προπόνηση».

Μία συνολική ομαδική προσπάθεια ορισμένων παικτών της ομάδας μας έδωσε τη δυνατότητα στον Σενεγαλέζο να πάρει τη μπάλα στα πόδια του και να τελειώσει τη φάση με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ.

Αυτό ακριβώς εξήγησε ο Jurgen Klopp, ερωτώμενος σχετικά από δημοσιογράφο του επίσημου site των Reds:

«Ναι, απόλυτα. Είναι μία φάση στην οποία εφαρμόσαμε εξαιρετικά το counter-pressing. Χάσαμε τη μπάλα, την επανακτήσαμε, και μετά σουτ και γκολ. Ήταν μία πολύ καλή στιγμή για μας. Είχαμε μερικές τέτοιες καταστάσεις και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και είναι κάτι πού χρειαζόμαστε. Το χρειαζόμαστε συνεχώς.»

«Χρειάζεται να κάνεις passing game με το ρίσκο να χάσεις τη μπάλα. Αν τη χάσεις, μπορείς να την ξανακερδίσεις, και αφού την ξανακερδίσεις έχεις λίγο κενό χώρο τουλάχιστον για ένα δευτερόλεπτο ή κάτι τέτοιο. Για να δημιουργήσεις ένα κενό σε ένα τέτοιο match χρειάζεσαι αρκετές πάσες.»

«Αυτό είναι κάτι πού κάναμε πολύ καλά σε πολλές περιπτώσεις. Δε γνωρίζω το ακριβές ποσοστό της κατοχής, όμως πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς ο αντίπαλος δεν είχε για πολλή ώρα τη μπάλα στην κατοχή του. Αυτή ήταν η προετοιμασία μας  και είμαι πολύ χαρούμενος.»

Ο Mane πανηγυρίζει με τους Salah και Shaqiri μετά το γκολ του.
Ο Mane πανηγυρίζει με τους Salah και Shaqiri μετά το γκολ του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com