Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανάβει φωτιές ο Demirbay

Ανάβει φωτιές ο Demirbay

Εδώ και μερικές ημέρες είχε εμφανιστεί ένα σενάριο από Τουρκικό Μέσο, το οποίο έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Liverpool για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού μέσου της Hoffenheim, Karem Demirbay.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια επιβεβαίωση επί του θέματος, καθώς ούτε ο ίδιος ο παίκτης, αλλά ούτε και η Liverpool είχαν τοπεθετηθεί επίσημα. Τα δεδομένα, όμως άλλαξαν με δηλώσεις του 25χρονου άσου και του προπονητή της Hoffenheim, Nagelsman.

Η ομάδα του προχθες επικράτησε με σκορ 4-0 επί της Stuttgart και φημολογείται, πως οι Reds έστειλαν σκάουτερ στον συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον παίκτη από κοντά. Τελικά, δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 40’ και μόλις ένα λεπτό αργότερα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Σήμερα μίλησε μαζί με τον προπονητή του στην Γερμανική Bild και επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον της Liverpool. Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο εκείνος χαρακτηρίσε απάντησε :

“ Ναι φυσικά και γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Liverpool. Ξέρω πως θα το χειριστώ. ”

Ο Nagelsmann ανέφερε τα εξής :

“ Ναι, πιστεύω πως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τη Liverpool. ”

Μένει να δούμε αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας μας και αν θα κινηθεί για την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ενδιαφέρεται για τον Demirbay ο Klopp;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com