Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Henry: “ Θα είναι μια ξεχωριστή σεζόν ”

John Henry: “ Θα είναι μια ξεχωριστή σεζόν ”

Με πολύ καλό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχεώσεις της στη σεζόν 2018-19 η Liverpool και είναι εμφανές, ότι υπάρχει αισιοδοξία και από τους οπαδούς, αλλά και από την ίδια την ομάδα ενόψει της συνέχειας. Το ίδιο ισχύει και για τον John Henry.

Ο ιδιοκτήτης των Reds είδε χθες το βράδυ την άλλη του ομάδα, Boston Red Sox να κερδίζει το World Series του Major League Baseball. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και την απονομή, ο Henry ρωτήθηκε για τη Liverpool και έκανε τη δική του πρόβλεψη για τη φετινή σεζόν.

“ Η ήττα στο Κίεβο ήταν δύσκολη και πόνεσε πολύ. Αλλά, το ότι φτάσαμε εκεί ήταν θετικό και μπορούμε να πούμε ότι κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό. ” Είπε ο ιδιοκτήτης των Reds στην Αμερικάνικη τηλεόραση.

“ Πιστεύω ότι ο Jürgen έχει λύσει τα αμυντικά μας προβλήματα. Πλέον είμαστε πολύ δυνατοί και στην άμυνα και στο χώρο του κέντρου. Στην επίθεση όλοι γνωρίζουν πόσο καλοί είμαστε. ”

“ Η τωρινή μας ομάδα είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτό το λόγο μπορώ να πω ότι θα έχουμε και μια ξεχωριστή σεζόν φέτος. ”

Η Liverpool βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League και το Σάββατο αντιμετωπίζει την Arsenal στο Emirates Stadium.

Αισίοδοξος για τη φετινή σεζόν ο John Henry.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com