Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > Σαν σήμερα 28/10/2017: Liverpool-Huddersfield 3-0

Σαν σήμερα 28/10/2017: Liverpool-Huddersfield 3-0

Σαν σήμερα την περασμένη σεζόν, η Liverpool έκανε το πρώτο βήμα ανάκαμψης από την επιεικώς μέτρια σεζόν πού διήγαγε μέχρι τότε, με αποκορύφωμα την «τεσσάρα» από την Totenham στο Wembley λίγες μέρες πριν.

Σε εκείνο το παιχνίδι του Anfield λοιπόν (το οποίο ήταν και το πρώτο στο οποίο οι κολλητοί φίλοι Jurgen Klopp και David Wagner ήρθαν αντιμέτωποι σε αγγλικό έδαφος), οι Terriers έβαλαν δύσκολα στην ομάδα μας με τη σφιχτή άμυνά τους. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, ενώ κατά τη διάρκειά του ο James Milner έχασε penalty.

Ευτυχώς όμως για τους Reds, το σκορ άνοιξε νωρίς στο δεύτερο μέρος χάρη σε ένα όμορφο τελείωμα του Daniel Sturridge (στο 50′ για την ακρίβεια), ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Bobby Firmino έκανε το 2-0 με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση corner του Milner.

Τέλος, τη λανθασμένη εντύπωση της άνετης νίκης σε όσους άκουσαν μόνο το σκορ έδωσε ο Gini Wijnaldum με ένα εξαιρετικό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής στο 78′, με ένα γκολ πού ήταν το τελευταίο του μέχρι αυτό πού σκόραρε στη Ρώμη τον περασμένο Μάιο.

O Daniel Sturridge σκοράρει στο περσινό παιχνίδι της Liverpool με τη Huddersfield στο Anfield.
O Daniel Sturridge σκοράρει στο περσινό παιχνίδι της Liverpool με τη Huddersfield στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com