Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Shaqiri: «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Ο Xherdan Shaqiri, αντικατέστησε τον Adam Lallana στο 61ο λεπτό του χθεσινού ματς με την Cardiff και αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του δημιουργώντας φάσεις, αλλά και σκοράροντας ένα γκολ. Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ελβετός μίλησε για το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην ομάδα:

« Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Και αυτό φάνηκε από την αρχή. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η Cardiff είναι μια ομάδα με μεγάλα φυσικά προσόντα και δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον της. Ωστόσο πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Είμαστε σε καλό δρόμο σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι όμως, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια στη σεζόν. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά.»

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Shaqiri έχει αντιληφθεί πλήρως τη νοοτροπία που θέλει να εισάγει στην ομάδα ο  Jurgen Klopp. Η παρουσία του στα πρώτα ματς της σεζόν είναι πολύ θετική και αυτό σίγουρα αναγνωρίζεται από τον Γερμανό τεχνικό.

Πολύ θετικό το ξεκίνημα του Shaqiri στη Liverpool.
Πολύ θετικό το ξεκίνημα του Shaqiri στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com