Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: “ Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη ”

Gomez: “ Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη ”

Ξανά βασικός ήταν ο Joe Gomez και στη χθεσινή αναμέτρηση των Reds με τον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού και όχι του δεξιού μπακ.

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός της Liverpool μίλησε στο BT Sport και δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας χθες το βράδυ.

“ Πάντα είναι όμορφο όταν παίρνεις μια νίκη με καλό ποδόσφαιρο, όμορφα γκολ και χωρίς να δεχθείς κάποιο τέρμα. Ήταν σημαντική νίκη και έπρεπε να την πάρουμε, διότι τώρα είμαστε στην κορυφή του ομίλου και πρέπει απλά να συνεχίσουμε έτσι. Είναι καλό να κρατάς ανέπαφη την εστία σου και το κάναμε ξανά. ”

“ Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε έτσι να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Είχαμε υπομονή και αλλάζαμε τη μπάλα όπως μας είχε πει ο προπονητής. ”

“ Μόλις μπήκε το πρώτο γκολ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείξαμε τι ικανότητες έχουμε ως ομάδα. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και έδειξαν τι μπορούν να κάνουν με τη μπάλα στα πόδια. ”

“ Κερδίσαμε και 2 πέναλτι, αλλά αυτά προήλθαν μετά από ομαδικές συνεργασίες. Οι επιθετικοί μας γνωρίζουν πολύ καλά να δημιουργούν ευκαιρίες, όταν έχουν διαθέσιμο χώρο. Είναι πολύ όμορφο να μας βλέπεις να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. ”

Για τα 50 γκολ του Mohamed Salah ο Gomez είπε :

“ Είναι απλά απίστευτο! Εγώ ακόμα προσπαθώ να πετυχώ το πρώτο μου. ”

Άρεσε πολύ στον Joe Gomez η εμφάνιση της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com