Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Πολύ καλός ο Fabinho, θηρίο ο Firmino ”

Alisson: “ Πολύ καλός ο Fabinho, θηρίο ο Firmino ”

Αν ένας παίκτης δεν χρειάστηκε πολύ στη χθεσινή νίκη των Reds επί του Ερυθρού Αστέρα αυτός ήταν ο Alisson Becker, διότι οι Σέρβοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Ο Βραζιλιάνος, όμως μίλησε για τον αγώνα σε μέσα της πατρίδας του και είπε τα καλύτερα για τους Firmino και Fabinho, οι οποίοι μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες της χθεσινής βραδιάς.

“ Στην αρχή το ματς ήταν κάπως δύσκολο. Πίεζαν ψηλά και έκαναν σωστές κινήσεις. Μετά το πρώτο γκολ το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και βρήκαμε περισσότερους χώρους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και αυτό είναι σημαντικό. ”

“ Ο Fabinho είναι πολύ καλός παίκτης και καλός άνθρωπος επίσης. Έδειξε την ποιότητά του. Θα παλέψει για τη θέση του. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό στην ομάδα. ”

“ Ο Bobby είναι θηρίο. Γι’ αυτό είχε πει ο Gerrard, πως είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα. Έπαιξε ως δεκάρι, αλλά μπορεί να παίξω πολύ καλά και ως 9αρι. Έπαιξα ως αντίπαλος εδώ πέρυσι και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις τη Liverpool.”

Ο Alisson στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα της Liverpool στη διοργάνωση, που είναι ξανά εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.

“ Το επόμενο παιχνίδι είναι πάλι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Είναι δυνατοί στην έδρα τους και οι οπαδοί τους είναι τρελοί. ”

Θηρίο χαρακτήρισε τον Firmino ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com