Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του John Aldridge προς τους οπαδούς!

Το μήνυμα του John Aldridge προς τους οπαδούς!

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων έστειλε μήνυμα συσπείρωσης προς τους οπαδούς της Liverpool, από τη στήλη του στην Liverpool Echo, ενόψει του αγώνα του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα!
Στους οπαδούς της ομάδας του Βελιγραδίου, έχει απαγορευτεί η είσοδος στο Anfield για τον συγκεκριμένο αγώνα, και ο Aldridge, θέλει οι οπαδοί των Κόκκινων, να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Anfield, τέτοια μάλιστα που θα «τρομοκρατήσει» τους αντίπαλους παίκτες!
Θεωρεί ότι οι Σέρβοι, σίγουρα θα θέλουν να αποδείξουν κάτι, μετά τις αμφισβητούμενες φήμες που κυκλοφόρησαν για στημένο παιχνίδι με την Paris Saint Germain.
Πιστεύει επίσης ότι ο συγκεκριμένος αγώνας παρότι δύσκολος,- ας μην ξεχνάμε ότι οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία από τη Napoli, θα πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε!
«Έτσι όπως έχει η κατάσταση στον όμιλο μας , είναι απαγορευτικό το οποιοδήποτε στραβοπάτημα- απλά πράγματα.» έγραψε.
«Ο αγώνας γίνεται πιο δύσκολος, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για την PSG και ο Ερυθρός Αστέρας θα θέλει να αποδείξει την αξία του.» συνέχισε.
«Στον εναρκτήριο αγώνα του ομίλου, έκαναν δύσκολη τη ζωή στους παίκτες της Napoli, κερδίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας, οπότε δεν είναι εύκολος αντίπαλος.»
«Θα είναι βέβαια λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα γι αυτούς, χωρίς τους οπαδούς τους εδώ, και στο Kop πρέπει να γνωρίζουν ότι οφείλουμε να τους ‘τρομοκρατήσουμε’ με το να είμαστε πολύ θορυβώδεις.»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο John Aldridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com