Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ξεκινάει βασικός ο Fabinho σήμερα ”

Klopp: “ Ξεκινάει βασικός ο Fabinho σήμερα ”

Έτοιμος για το ντεμπούτο του ως βασικός στο Champions League με τη φανέλα της Liverpool είναι ο Fabinho, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp ο Βραζιλιάνος θα ξεκινήσει βασικός απόψε το βράδυ.

Ο Γερμανός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Naby Keita και Jordan Henderson και για το λόγο αυτό η παρουσία του Fabinho στο αρχικό σχήμα αποτελεί μονόδρομο.

“ Είναι ξεκάθαρο ότι θα ξεκινήσει βασικός. Είχε και τα γενέθλιά του, οπότε δεν θα ήταν ένα ωραίο δώρο να ξεκινήσει; ”

“ Γίνεται συνεχώς καλύτερος και πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, όλα είναι καλά. Δεν έχω επιλέξει την ενδεκάδα ακόμη, όμως εκείνος είναι μαζί μας αρκετό καιρό και έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Θα τον χρησιμοποιήσουμε σήμερα. ”

“ Αν τον είδατε να παίζει στην Monaco θα ξέρετε πως πάντα αγωνιζόταν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήρθε σε έναν καινούριο σύλλογο και έπρεπε να προσαρμοστεί. Δεν είναι ότι ήρθε και έκανε πως τα ήξερε όλα, διότι είχε φτάσει στα ημιτελικά και είχε πάρει το Πρωτάθλημα. ”

“ Κοιτάζει συνεχώς να μαθαίνει και να κερδίζει καθημερινά ό,τι μπορεί. Μιλάει κάθε μέρα και περισσότερο στις προπονήσεις. Τώρα θα τον έχουμε ξανά μαζί μας και στους αγώνες. ”

“ Διαθέτει τα πάντα ως παίκτης. Είναι σκληρός και πολύ καλός και στην επίθεση και στην άμυνα. Επίσης, καλός και στις στημένες φάσεις. Η στρατηγική του μπορεί να μας βοηθήσει. ”

“ Εμείς απλά παίζαμε με έναν διαφορετικό τρόπο και ήθελε τον χρόνο του. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και θα μας βοηθήσει πολύ. ”

Η ώρα του Fabinho έφτασε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com