Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Mας έχει λείψει πολύ ο Lallana»

Henderson: «Mας έχει λείψει πολύ ο Lallana»

Στις ικανότητες του φίλου και συμπαίκτη του, Adam Lallana, οι οποίες έχουν λείψει από τη Liverpool και την εθνική Αγγλίας αναφέρθηκε ο Jordan Henderson.

Για την ακρίβεια, η ερώτηση η οποία έγινε αφορούσε το ποιος απουσιάζων από το τρέχον group παικτών των ‘Τριών Λιονταριών’ θεωρεί πώς θα αποτελούσε λύση στα προβλήματα δημιουργίας τους.

Η ακριβής απάντηση του Hendo ήταν η εξής:

«Πιθανότατα, ο τύπος παίκτη πού θα διάλεγα είναι ο Adam Lallana, ο οποίος αποτελεί μεγάλο κομμάτι της Liverpool και της εθνικής Αγγλίας.»

«Μας έχει λείψει, υπό την έννοια του τι προσφέρει στην ομάδα. Όμως έχουμε και τώρα διαφορετικούς τύπους παικτών.»

«Έχουμε τους Dele Alli και Jesse Lingard, οι οποίοι είναι επίσης δημιουργικοί παίκτες και παίζουν σε παρόμοια θέση με τον Lallana. Δημιουργούν και σκοράρουν.»

Εν συνεχεία, και δεδομένης της συζήτησης που πλανάται τελευταία στην ατμόσφαιρα για την ενδεχόμενη μείωση του μέσου όρου ηλικίας των παικτών της εθνικής Αγγλίας, ο Hendo δήλωσε ότι είναι άδικο να μην ξανακληθεί ο Lallana απλά και μόνο λόγω της ηλικίας του (είναι 30 ετών):

«Για μένα παραδείγματος χάρη, κάποιοι λένε ότι στα 28 μου είμαι μεγάλος για την εθνική.»

«Όμως, υπάρχουν παίκτες όπως ο James Milner, ο οποίος είναι 32 και ίσως παίξει για άλλα 3-4, μπορεί και περισσότερα χρόνια.»

«Η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο κατά τη γνώμη μου. Οπότε, πιστεύω ότι ο Adam είναι αρκετά γερός και δυνατός ώστε να συνεχίσει να παίζει για όσο θέλει.»

Λείπει ο Lallana, σύμφωνα με τον Henderson.
Λείπει ο Lallana, σύμφωνα με τον Henderson.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com