Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Alberto Moreno

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Alberto Moreno

Η καλύτερη Liverpool στην οποία έχει αγωνιστεί είναι η σημερινή. δηλώνει ο Alberto Moreno.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τη Liverpool στο τέλος της σεζόν, όπως όλα δείχνουν ο Alberto Moreno μετά από 5 σεζόν συνεχής παρουσίας στο Anfield.

Ο Ισπανός αριστέρος μπακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τη Sevilla, όμως ποτέ δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και από πέρυσι έχει χάσει οριστικά τη θέση του από τον Andy Robertson. Το συμβολαίο του Albie ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Οι Reds δεν έχουν έρθει σε επαφή ούτε με τον παίκτη ούτε με τους εκπροσώπους του για ανανέωση και ο Moreno θα φύγει από τη Liverpool ως ελεύθερος. Μάλιστα, από 1η Ιανουάριου θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα εκείνος επιθυμεί. Έχει κάνει μόλις μια επίσημη εμφάνιση τη φετινή σεζόν, με την Chelsea για το Carabao Cup.

Ο Jürgen Klopp δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη, ώστε να έχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο Robertson δεν είναι διαθέσιμος. Ο Γερμανός προτιμάει να στηρίξει τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αυτό σημαίνει, ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ο νεαρός, Adam Lewis. Ο 18χρονος αριστερός οπισθοφύλακας κάνει προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες στο Melwood και έχει εντυπωσιάσει τον Γερμανός τεχνικό των Reds. Ο Klopp βλέπει στην περίπτωση του Lewis πολλά κοινά στοιχεία με την περίπτωση του Trent Alexander-Arnold.

Εκτός από αριστερός μπακ, ο 18χρονος Άγγλος μπορεί να αγωνιστεί και στις θέσεις του κέντρου. Επίσης, διαθέτει πολύ καλά επιθετικά στοιχεία.

Αποχωρεί ο Alberto Moreno.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com