Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Η πιο ανούσια διοργάνωση το Nations League ”

Klopp: “ Η πιο ανούσια διοργάνωση το Nations League ”

Η Liverpool έμεινε χθες το απόγευμα στο 0-0 με την Manchester City στο Anfield και τώρα ακολουθεί η διακοπή των πρωταθληματών για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και για αυτό μίλησε ο Jürgen Klopp.

“ Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. ”

“ Ήταν μια δύσκολη πρόκληση εναντίον της City. Το είχα ξαναπεί αυτό. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι ενός δύσκολο προγραμμάτος. Όσο είναι σε εξέλιξη δεν κάνει να γκρινιάζω. Τώρα, όμως μπορώ να γκρινιάξω όσο θέλω. Είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση των παιδιών και από τα αποτελέσματα. ”

“ Ακόμα και η Arsenal είναι κοντά. Είναι μόλις δύο πόντους πίσω και έχει κερδίσει 8 παιχνίδια στη σειρά. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. ”

“ Αν κάποιος μου έλεγε ότι μετά από 8 αγωνιστικές θα έχουμε 20 βαθμούς θα του έλεγα ναι, αλλά έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. ” ανέφερε ο Klopp.

“ Τώρα οι παίκτες πρέπει να πάνε στις Εθνικές τους ομάδες και στο Nations League, την πιο ανούσια διοργάνωση που υπάρχει στον κόσμο. Πρέπει να σκεφτούμε τους παίκτες μας τώρα.”

“ Έπειτα να τηλεφωνήσουμε στον προπονητή της κάθε χώρας και να του ζητήσουμε να τους αφήσει εκτός. Εκείνος φυσικά θα σου απαντήσει ότι βρίσκεται υπό πίεση και πρέπει να τους χρησιμοποιήσει. ”

Θα αγωνιστεί στο Nations League ο Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com