Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher και Souness : “ Θέλει δεκάρι η Liverpool “

Carragher και Souness : “ Θέλει δεκάρι η Liverpool “

Δύο θρύλοι της Liverpool, οι Jamie Carragher και Graeme Souness μίλησαν στο Sky Sports για τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας και σύμφωνησαν σε ένα πράγμα, ότι οι Reds χρειάζονται έναν δημιουργικό μέσο, ένα δεκάρι δηλαδή.

Συγκεκριμένα ο Jamie Carragher ανέφερε :

“ Αν η Liverpool βρίσκεται σε μια καλή βαθμολογικά θέση τον Ιανουάριο πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξει τον χώρο του κέντρου. Δεν πρέπει απαραίτητα να αγοράσει κάποιον που θα αγωνίζεται σε κάθε ματς. ”

“ Δεν υπάρχει στην ομάδα κάποιος δημιουργικός μέσος. Ο Adam Lallana τραυματίζεται πολύ συχνά. Ακόμα και αν γυρίσει ο Oxlade-Chamberlain ή αν παίξει ο Keita ή ο Fabinho παλί θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. ”

“ Η Liverpool δεν παίζει με δεκάρι, όμως δεν υπάρχει στο ρόστερ ένας David Silva ή ένας Bernardo Silva. Δεν θέλω να παίζει κάθε εβδομάδα βασικός, αλλά αν υπάρχει ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά, όταν χρειαστεί. ”

Έπειτα μίλησε ο Souness στην κάμερα του Sky Sports :

“ Το καλοκαίρι η Liverpool αγόρασε τον Keita και τον Fabinho. Επίσης, προσπάθησε να αγοράσει και τον Fekir. Είναι ξεκαθάρο το πως βλέπει το κέντρο ο Jürgen. ”

“ Βλέπω το κέντρο της Liverpool και καταλαβαίνω ότι υπάρχει ποιότητα, όμως σε κάποια παιχνίδια τους λείπει το κάτι παραπάνω. Δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά κάποιες φορές υπάρχει ανάγκη για την έξτρα πάσα. ”

“ Ο Jürgen αγόρασε δύο κεντρικούς και προσπάθησε και για τρίτο. Αυτό δείχνει το θέμα στη μεσαία γραμμή. Χρειάζεται ένας παίκτης με μεγαλύτερη ποιότητα, για να καταφέρει η ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο του Klopp ακόμα καλύτερα. Να καταφέρει να κυριαρχίσει στο κέντρο. ”

Δεν είναι ικανοποιημένος από τον Lallana ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com