Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kevin Keegan: «Να συνεχίσει να παίζει βασικός ο Salah»

Kevin Keegan: «Να συνεχίσει να παίζει βασικός ο Salah»

Μία έμμεση προτροπή απηύθυνε στον Jurgen Klopp ο Kevin Keegan εν μέσω της ‘βαβούρας’ που πλανάται τον τελευταίο καιρό στην ατμόσφαιρα για τις φετινές επιδόσεις του Mo Salah.

Ο θρύλος της Liverpool κάλεσε τον προπονητή της ομάδας μας να μην επηρεαστεί από τα σχόλια των ανθρώπων που πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσει για λίγο να παρατάσσει τον Αιγύπτιο στη βασική ενδεκάδα.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Keegan:

«Αυτό το παιδί αξίζει να συνεχίσει -τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα- να παίζει βασικός. Εννοώ, δε σήκωσε μόνος του την ομάδα στις πλάτες του την περασμένη σεζόν, όμως ήταν ο κύριος λόγος για την πορεία της ομάδας.»

«Το να αρχίσεις να τον αφήνεις στον πάγκο δεν πρόκειται να κάνει καλύτερο. Νομίζω είναι καλύτερα να συνεχίσει να παίζει. Το αξίζει αυτό. Προσωπικά δε θα τον άφηνα ποτέ εκτός. Η φόρμα είναι προσωρινή, ενώ η κλάση μόνιμη», ήταν τα πρώτα λόγια του στο talksport.

«Κάποιοι άλλοι παίκτες, όπως ο Mane, ο Coutinho όταν ήταν εδώ, έχουν επιδράσει θετικά στην ομάδα. Όμως ο Salah ήταν αναμφίβολα αυτός πού έκανε τη διαφορά. Οπότε πρέπει να είσαι υπομονετικός με παίκτες σαν αυτόν, να είσαι σίγουρος ότι παραμένει σε καλή κατάσταση. Το να τον αφήσεις εκτός δε θα τον κάνει να παίξει καλύτερα.»

«Είναι μόνο θέμα χρόνου (να παίξει καλύτερα). Η φόρμα είναι προσωρινή, ενώ η κλάση μόνιμη, και (Ο Salah) είναι αναμφιβόλως παίκτης κλάσης.»

Να συνεχίσει να βάζει βασικό τον Salah προέτρεψε τον Klopp o Keegan.
Να συνεχίσει να βάζει βασικό τον Salah προέτρεψε τον Klopp o Keegan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com