Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευτυχώς δεν τα (Χ)ασε όλα η Liverpool

Ευτυχώς δεν τα (Χ)ασε όλα η Liverpool

Παρέμεινε στην κορυφή της Premier League η Liverpool μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Manchester City. Οι Reds δεν έκαναν καλή εμφάνιση, όμως κατάφεραν να μη χάσουν μετά το χαμένο πέναλτι του Mahrez.

Το παιχνίδι : 

Α’ Ημίχρονο:

Μια μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα από τον Klopp με τον Arnold να μένει στον πάγκο και τον Lovren να ξεκινάει βασικός. Στο 4ο λεπτό του αγώνα ήρθε η πρώτη καλή στιγμή με τον Salah να μπαίνει στην περιοχή της City και να κάνει το σουτ, το ο οποίο έφυγε λίγο άουτ. Στο 11’ εκτελεί ένα κόρνερ και ο Milner και ο Lovren παίρνει μια αδύναμη κεφαλιά και μαζεύει ο Ederson. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Liverpool χρειάζεται να κάνει αναγκαστική αλλαγή. Ο Milner αισθάνεται ενοχλήσεις στο 28’ (μάλλον τράβηγμα) και τη θέση του παίρνει ο Keita. Καμία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετωρόνται. Στο 0-0 έμειναν μετά τα πρώτα 45’ οι Reds και οι Cityzens.

Β’ Ημίχρονο : 

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η επανάληψη με τις ομάδες να κοιτάζουν πρώτα πως θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνίδιου ήταν για τους Πολίτες και ήρθε στο 61’ με τον Mahrez να περνάει τον Robertson και να σημαδεύει λίγο έξω από την εστία του Alisson. Απειλεί ξανά ο Αλγερινός ένα λεπτό μετά με ένα εύκολο σουτ για τον Alisson. Ένα λεπτό μετά απάντησε η Liverpool με πλασέ του Salah λίγο μέσα από την περιοχή με τον Ederson να μαζεύει εύκολα. Με μια καταπληκτική μακρινή μπαλιά ο Robertson βρήκε τον Salah στο 69ο λεπτό, ο Αιγύπτιος έκανε εξαιρετικό κοντρόλ, αλλά κακό τελείωμα. Επεμβαίνει στο ματς ο Klopp στο 71’ και βάζει τον Sturridge στη θέση του Firmino. Στο 75’ είχε μεγάλη ευκαιρία η City πρώτα με τη σέντρα-σουτ του Bernardo Silva, την οποία έδιωξε ο Alisson και έπειτα με το σουτ του Mahrez. Αδύναμη η κεφαλιά του Sturridge στο 79ο μετά από σέντρα του Gomez. Ο Van Dijk κάνει πέναλτι στον Sane στο 85’ και ο Mahrez αναλαμβάνει την εκτελέση και το χάνει! Ψηλά άουτ. Δεν σημειώθηκε κάποια φάση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. 0-0 το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Liverpool και City. 

Ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και έπειτα οι Reds αντιμετωπίζουν την Huddersfield εκτός έδρας στις 20 του Οκτώβρη.

Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Lovren, Robertson, Milner (28’ Keita), Wijnaldum, Henderson, Salah, Mane, Firmino (71’ Sturridge).

Man. City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho, B Silva, D Silva, Mahrez, Sterling (76’ Sane), Aguero (65’ Jesus).

Λευκή ισοπαλία η Liverpool με τη City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com