Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Klopp στον Salah

Η συμβουλή του Klopp στον Salah

O Klopp μαζί με τον Salah.

Ο Mohamed Salah την περσινή σεζόν σκόραρε συνολικά 44 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τους Reds και έκανε την καλύτερη του σεζόν. Φέτος ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει 3 φορές και αρκετοί φίλοι της Liverpool ανησυχούν για τη φόρμα του.

Ο Jürgen Klopp το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου για  τον αγώνα με τη Napoli έδωσε μια συμβουλή στον Mo ενόψει της συνέχειας.

“ Να είναι ήρεμος και χαλαρός. Απολύτως ήρεμος. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. ”

“ Η ποιότητα του υπάρχει, οπότε όλα είναι καλά. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να σας πω, διότι αυτά τα θέματα είναι μεταξύ μας. Αυτό συμβαίνει πάντα. ”

“ Είναι όμως ξεκάθαρο, ότι πάντα όταν υπάρχει μια τέτοια κατάσταση θα καθήσει να τη συζητήσει. Ακόμα και ο Harry Kane σκόραρε 2 γκολ την προηγούμενη εβδομάδα και ο κόσμος πιστεύει πως δεν έχει φτάσει ούτε στο μισό τον περσινό του εαυτό. ”

“ Για εμάς όλα είναι καλά. Όταν ένας παίκτης είναι δυσαρεστημένος με κάτι είναι ξεκάθαρο και φαίνεται. Θέλεις να σκοράρεις όταν σου δίνεται η ευκαρία. ”

“ Ακόμη και αν ο Mo είχε ήδη σκοράρει 30 γκολ θα ήθελε να βάλει και το 31ο. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όλα είναι φυσιολογικά. Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. ”

Αυτά είπε στον Salah ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com