Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Κάθε ματς ξεχωριστά “

Wijnaldum: “ Κάθε ματς ξεχωριστά “

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου της ομάδας ενοψει του αποψινού αγώνα κόντρα στη Napoli συμμετείχε ο Gini Wijnaldum και μίλησε για τους επόμενους αγώνες των Reds.

“ Τώρα ασχολούμαστε μόνο με τον αγώνα εναντίον της Napoli. Μετά θα ασχοληθούμε και με τη Manchester City. Κάθε ματς ξεχωριστά. ”

“ Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση με τη Napoli και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Όταν γίνει αυτό θα κοιτάξουμε και το παιχνίδι της Κυριακής με τη City. ”

“ Είναι μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά το γνωρίζαμε από την πρώτη διακοπή των εθνικών ομάδων αυτό. Είναι αρκετά σημαντική εβδομάδα, διότι αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους. Αλλά, όπως είπα και πριν πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. ”

Για τη Napoli ο Wijnaldum ανέφερε :

“ Έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε στην pre season και το παιχνίδι πήγε πολύ καλά για εμάς. Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές όμως. ”

“ Παίζουν εντός έδρας και βρισκόμαστε στο Champions League. Όλα διαφορετικά. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και το γνωρίζουμε αυτό. Κάθε ομάδα, όμως έχει τις αδυναμίες της και εκεί θέλουμε να στοχεύσουμε, προκείμενου να κερδίσουμε τον αγώνα. ”

“ Όσο για το αν θα παίξουμε για τη νίκη ή την ισοπαλία; Πάντα αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη, οπότε και στον συγκεκριμένο αγώνα θα πάμε για τη νίκη. Δεν αλλάζει τίποτα. ”

Μόνο τη νίκη θέλει και σήμερα ο Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com