Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιο γρήγορος απ’ όλους ο Virgil Van Dijk!

Πιο γρήγορος απ’ όλους ο Virgil Van Dijk!

O Van Dijk, μπορεί να φέρει τίτλους στη Liverpool, σύμφωνα με τον Jamie Carragher.

H Liverpool απέδειξε την Τρίτη το βράδυ, γιατί συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.
Υπήρξαν πολλά θετικά συμπεράσματα από τη νίκη με 3-2 επί της PSG και ανάμεσα σε αυτά ήταν βέβαια το γκολ του Sturridge αλλά και το γεγονός ότι ο Bobby Firmino μπορεί να σκοράρει και με ένα μάτι!
Μια άλλη πλευρά του αγώνα που σίγουρα θα ευχαρίστησε τον Jurgen Klopp ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας απέναντι στην επίθεση της PSG.
Μπορεί μάλιστα ο Kylian Mpappe να σκόραρε για την Γαλλική ομάδα, αλλά σπάνια απειλήθηκε η Liverpool από τον 19χρονο επιθετικό και τους συμπαίκτες του, Neymar και Edinson Cavani.
Μάλιστα οι Mbappe και Neymar αντιμετώπισαν με τη λήξη του αγώνα την κριτική του Rio Ferdinand, ο οποίος δήλωσε ότι το ζευγάρι έμοιαζε να παίζει σε φιλικό.
Βέβαια το επιθετικό τρίο των Γάλλων αντιμετώπισε μια πολύ καλή άμυνα της Liverpool, και μάλλον αυτό διέφυγε της προσοχής του πρώην παίκτη της Manchester United.
Oι Trent Alexander Arnold και Joe Gomez ξεπέρασαν την απειρία -λόγω της μικρής ηλικίας τους με αποδόσεις γεμάτες κουράγιο ενώ ο Andy Robertson δημιούργησε το γκολ του Sturridge με μια εκπληκτική σέντρα.
Βοηθά φυσικά και το γεγονός ότι στην καρδιά της άμυνας δεσπόζει ο Virgil Van Dijk ο οποίος κράτησε ήσυχο όλο το βράδυ τον Edunson Cavani.
Υπάρχει όμως μια πλευρά του παιχνιδιού του κεντρικού αμυντικού των Κόκκινων που χρειάζεται περισσότερη αναγνώριση και αυτή είναι η ταχύτητα του.
Σύμφωνα λοιπόν με το BT Sport ο Ολλανδός έπιασε στον αγώνα την ταχύτητα των 32.4 Χλμ/ώρα – μεγαλύτερη ταχύτητα από κάθε άλλο παίκτη αν αναλογιστούμε ότι Mbappe και Robertson έμειναν στα 32 Χλμ/ώρα με τον Neymar στην τρίτη θέση στα 31.7 Χλμ/ώρα.
Πολλοί αναγνωρίζουν ως κύρια και ουσιώδη χαρακτηριστικά για τον παίκτη τις ικανότητες του στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στην πάσα.
Αποδεικνύεται όμως ότι τελικά είναι ένας από τους πιο γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς.

Ο πιο γρήγορος ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com