Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martin Keown: “ Jamie μην γυρίσεις πίσω ”

Martin Keown: “ Jamie μην γυρίσεις πίσω ”

Η προειδοποίηση του πρώην αμυντικού της Arsenal αφορά φυσικά τον James Milner και την πιθανολογούμενη επιστροφή του στην Εθνική Αγγλίας, κάτι που θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τον Gareth Southgate!
O μέσος της Liverpool ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα έχει παίξει 61 φορές για την Εθνική ομάδα της χώρας του και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση για τα Λιοντάρια το 2016.
Ο Keown όμως πιστεύει ότι ο 32χρονος θα πρέπει να απορρίψει ακόμα και τη σκέψη για μια πιθανή επιστροφή, θεωρώντας ότι στην ηλικία του, δεν χρειάζεται επιπλέον αγώνες.
«Η απόδοση του Milner εναντίον της PSG ήταν κυριολεκτικά εκπληκτική.» δήλωσε στην Daily Mail o Keown.
«Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στον Neymar και κάθε φορά που ο Βραζιλιάνος έπαιρνε τη μπάλα, ο Milner του έκλεινε την πόρτα.»
«Καλύπτει τόσο πολύ έδαφος στον αγωνιστικό χώρο που νιώθει κανείς ότι η Liverpool είναι σαν να έχει έναν επιπλέον παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.» συνέχισε.
«Καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ομάδα, συμπεριφέρεται ως ο μεγάλος αδελφός που τρέχει για να βοηθήσει τους νεότερους συμπαίκτες του.»
«Αναλαμβάνει μονομαχίες, αντιμετωπίζει με σωστό τρόπο τους αντιπάλους και εκμηδενίζει τους κινδύνους.»
«Οι σέντρες του είναι επίσης απίστευτες. Είτε χρησιμοποιεί το αριστερό είτε το δεξί πόδι, οι αντίπαλοι αμυντικοί βρίσκονται σε συναγερμό γνωρίζοντας ότι μια ποιοτική πάσα θα βρει τον στόχο στην περιοχή τους.»
«Είναι σαν ένα πολύ καλό κρασί που γίνεται ακόμα καλύτερο με το πέρασμα του χρόνου.»
«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Εθνική Αγγλίας.»
«Εννοείται ότι ο Gareth θα καλωσόριζε με ιδιαίτερη χαρά τον παίκτη στην ομάδα του, αλλά αν αναλογιστούμε το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της Liverpool, οι διακοπές που απολαμβάνει ο Milner λόγω αγώνων των Εθνικών ομάδων, του είναι ιδιαίτερα πολύτιμες.»
«Αν ο Milner επέστρεφε στην Εθνική θα υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να αρχίζαμε να δίνουμε προσοχή όχι στο τι μπορεί να κάνει, αλλά στο τι δεν μπορεί.»
«Ας συνεχίσουμε λοιπόν να τον απολαμβάνουμε μόνο με τη φανέλα της Liverpool.» ολοκλήρωσε ο Keown.

Όλο και καλύτερος ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com