Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Η Liverpool είναι έτοιμη για όλα τα τρόπαια ”

Van Dijk: “ Η Liverpool είναι έτοιμη για όλα τα τρόπαια ”

Ο Virgil Van Dijk πιστεύει ότι η Liverpool αποτελεί απειλή για οποιοδήποτε αντίπαλο και στις 4 διοργανώσεις που συμμετέχει αλλά δηλώνει ότι οι παίκτες της θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί αν πρόκειται να δώσουν ένα τέλος στην ανομβρία 6 χρόνων χωρίς τρόπαιο.
Η ομάδα του Merseyside νίκησε και στους 6 αγώνες που έδωσε ως τώρα συμπεριλαμβανομένης και της δραματικής νίκης με 3-2 την Τρίτη το βράδυ επί της Paris Saint-Germain.
«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε διοργάνωση όπως και πέρυσι και θέλαμε φέτος να ξεκινήσουμε καλά.» δήλωσε.
«Είχαμε μια καλή αρχή στη σαιζόν, αν και τίποτα δεν κερδήθηκε ακόμα, και πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα για να μην πω κάθε τρεις μέρες.»
«Ο καθένας μας νιώθει καλά και θέλουμε να παίξουμε όλοι.»
«Όπως γνωρίζετε κι εσείς έτσι κι εμείς, η σαιζόν είναι πολύ μεγάλη και συμμετέχοντας σε 4 διοργανώσεις θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα.»
«Με το μέγεθος αυτής της ομάδας, με τους ανθρώπους γύρω της , με την ιστορία που έχει, πρέπει να έχεις φιλοδοξίες.» συνέχισε.
«Η σαιζόν μόλις ξεκίνησε και μάλιστα ξεκίνησε καλά για μας.»
«Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο, αλλά να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, παραμένοντας ταπεινοί.» ολοκλήρωσε ο παίκτης που το Σάββατο θα αγωνιστεί εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Τρομερός και κόντρα στην PSG ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com