Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι οπαδοί των Κόκκινων ανησυχούν για τον Mo!

Οι οπαδοί των Κόκκινων ανησυχούν για τον Mo!

H απόδοση του Mohamed Salah εναντίον της Paris Saint-Germain ήταν μεγάλο θέμα συζήτησης για τους οπαδούς της Liverpool.
Αν και η ομάδα τους ξεκίνησε τους αγώνες του Champions League με νίκη και εκπληκτική απόδοση, αρκετοί προβληματίστηκαν με την αγωνιστική εικόνα του Αιγύπτιου, ο οποίος μάλιστα αντικαταστάθηκε από τον Xherdan Shaqiri προς το τέλος του αγώνα.
Μάλιστα προσέλκυσε άθελα του την προσοχή όταν φάνηκε να πετάει με νεύρα το μπουκάλι με το νερό μετά το γκολ του Firmino.
Όπως αποδείχθηκε τα νεύρα του Φαραώ του Anfield οφείλονταν στο γεγονός πως είχε μόλις πληροφορηθεί ότι αντί να χαρεί με τους συμπαίκτες του τη νίκη της ομάδας του, θα έπρεπε να περάσει- επιλεγόμενος, από αντιντόπινγκ κοντρόλ.
Η ανησυχία όμως των οπαδών των Κόκκινων πολλαπλασιάστηκε όταν πρόσεξαν τον επίδεσμο στην πλάτη του Salah ,στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει- από υπαιτιότητα του Ramos, στον τελικό του Champions League.
Όπως είναι φυσικό τα social media πήραν φωτιά όταν εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες του Mo Salah με τον επίδεσμο και ήταν αρκετοί αυτοί που παρότρυναν τον Jurgen Klopp να τον ξεκουράσει μέχρι τον αγώνα εναντίον της Chelsea για το Πρωτάθλημα!

Χρειάζεται την ξεκούραση όσο τίποτα άλλο ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com