Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήτησαν συγγνώμη από τον Mane!

Ζήτησαν συγγνώμη από τον Mane!

Ένας επίσημα αναγνωρισμένος σύνδεσμος της Liverpool αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια στον Sadio Mane, μετά τις προσβολές των οποίων αποδέκτης ήταν ο Σενεγαλέζος παίκτης των Κόκκινων στα social media!
O Mane είχε γίνει αποδέκτης κάποιων αιχμηρών σχολίων από Αιγύπτιους οπαδούς των Κόκκινων μετά τη νίκη με 2-1 εναντίον της Tottenham.
O Σενεγαλέζος θέλοντας να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας του,πόσταρε στο instagram, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα το σχόλιο του για την νίκη της Liverpool «πλημμύρισε» από όχι και τόσο καλοπροαίρετες απαντήσεις από Αιγύπτιους οπαδούς του Mo Salah.
Οι οπαδοί αυτοί θεώρησαν ότι ο Mane-ο οποίος διέγραψε στη συνέχεια το σχόλιο του, δεν βοήθησε όσο έπρεπε τον Φαραώ του Anfield κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Το Official Liverpool Supportres Club στην Αίγυπτο αναγκάστηκε λοιπόν- μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, να δημοσιεύσει μια απολογία προς τον Mane, «πλημμυρίζοντας» συγχρόνως με θετικά σχόλια γι αυτόν τη σελίδα του στο facebook!
«Το δικαίωμα να ασκεί κριτική κάποιος κριτική σε κάποιον παίκτη αποτελεί δικαίωμα για τον καθένα μας, αλλά προσβολές και μάλιστα προσωπικές προσβολές δεν γίνονται δεκτές.» αναφέρει η ανακοίνωση τους.
«Αρκετοί από μας τις τελευταίες μέρες έχουμε σχολιάσει στα social media, αλλά υπήρξαν και κάποια ντροπιαστικά σχόλια για έναν από τους αστέρες της Liverpool.»
«Ως αποτέλεσμα αυτών των προσβολών ο παίκτης της Σενεγάλης αναγκάστηκε να διαγράψει το σχόλιο του.»
«Ο ρόλος αλλά και το καθήκον μας μας υπαγορεύουν να υποστηρίζουμε τους παίκτες της Liverpool τώρα αλλά και για πάντα.»
«Ζητήσαμε από τους οπαδούς μας να απαντήσουν στην επίσημη σελίδα μας στην ερώτηση ‘Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον Mane’. Λάβαμε μερικά εκπληκτικά και έντιμα μηνύματα από τους οπαδούς μας και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε όλα γιατί ήταν εκατοντάδες.»
«Οι οπαδοί της Liverpool θα υποστηρίζουμε πάντα τους παίκτες μας.»
«Και εκ μέρους κάθε αληθινού οπαδού της Liverpool στην Αίγυπτο σου στέλνουμε όλη την αγάπη και όλο το σεβασμό που αξίζεις Sadio Mane.»
Τρομοκρατημένος από τα σχόλια μάλιστα εναντίον του Mane, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, ο Khalid Yousif είχε δηλώσει στην Echo:» Υπήρξαν κάποια απαίσια, απαίσια σχόλια. Αποτελεί ντροπή για μας και δεν αντιπροσωπεύουν τους Αιγύπτιους οπαδούς.»
‘Ως Σύνδεσμος της Liverpool στην Αίγυπτο δημοσιεύσαμε ένα μήνυμα εκτίμησης προς τον παίκτη. Του στείλαμε επίσης πολλά μηνύματα στη σελίδα του στο facebook.»
«Οι άνθρωποι μας έδειξαν την υποστήριξη τους προς το πρόσωπο του και ήταν συγκινητικό.»
«Σε αγαπάμε Sadio Mane, σε υποστηρίζουμε και You ll Never Walk Alone.»
«Ναι, αγαπάμε τον Mo. Είναι ο superstar ,o ήρωας μας εδώ στην Αίγυπτο αλλά πιστέψτε με, οι οπαδοί της Liverpool εδώ δεν αγαπούν τον Mane λιγότερο από τον Mo. Κάποιοι ίσως και περισσότερο.»
Και συνέχισε:»Ως επίσημος Σύνδεσμος της Liverpool νιώσαμε ότι ήταν καθήκον μας να κάνουμε μια ωραία και ευγενική χειρονομία προς τον παίκτη, δείχνοντας του έτσι πόσο τον λατρεύουμε.»
«Δεν μπορούμε να φανταστούμε την ομάδα χωρίς αυτόν.»
«Θέλουμε το μήνυμα μας να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και θέλουμε να το δει και ο Mane.»
«Δεν έκανε κάποιο λάθος. Μπορεί μία ή δύο αποφάσεις του στη διάρκεια του αγώνα να μην ήταν οι σωστές αλλά αυτά συμβαίνουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο.»
«Μπορεί να ασκούμε κριτική σε παίκτες αλλά δεν πρέπει να τους προσβάλουμε. Οποιοδήποτε τέτοιο σχόλιο δεν μας αντιπροσωπεύει ούτε εμάς ούτε τους αληθινούς οπαδούς της Liverpool στην Αίγυπτο.»
«Αγαπάμε τους παίκτες μας και τους υποστηρίζουμε κάθε στιγμή και πάντα και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σε όλο τον κόσμο για να το συνειδητοποιήσουν όλοι.» ολοκλήρωσε.

Ο Mane πανηγυρίζει μαζί με τον Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com