Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την PSG οι Firmino, Origi και Solanke

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την PSG οι Firmino, Origi και Solanke

Στο Melwood έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την αυριανή αναμέτρησης της Liverpool εναντίον της Paris Saint-Germain στο Anfield και ήδη τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Όπως επιβεβαίωσε, ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου η συμμετοχή των Firmino, Origi και Solanke για την ώρα κρίνεται αμφίβολη και ο Γερμανός τεχνικός δεν γνωρίζει, αν θα είναι διαθέσιμοι αύριο το βράδυ.

Για τον Bobby Firmino ο Klopp είπε :

“ Δεν έχω ιδέα αν θα παίξει, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πολύ καλύτερα. ”

“ Όλοι είδαμε την εικόνα του χτυπήματος και μας ανησύχε ιδιαίτερα. Βέβαια, όλοι μας οι φόβοι έχουν ξεπεραστεί τώρα και είναι καλά. Αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί αύριο δεν το γνωρίζω προς το παρόν. ”

“ Βρισκόμαστε σε στενή επαφή μαζί του. Η κατάστασή του έχει ήδη βελτιωθεί. Ξαναλεώ, όμως ότι δεν μπορώ να πω, αν θα παίξει αύριο.”

“ Αν δεν αγωνιστεί ο Firmino θα παίξει ο Sturridge. ”

Όσο για τους Origi και Solanke ανέφερε :

“ Δυστυχώς έχουμε και άλλους τραυματισμούς. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής στον Div και τον Dom με τους U-23, όμως φαίνεται πως δεν θα τους έχουμε μαζί μας στον αυριανό αγώνα. ”

“ Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Solanke δέχθηκε ένα χτύπημα και θα δούμε πότε θα το ξεπεράσει. Ο Divock χτύπησε στον αστράγαλο, προσπάθησε να προπονηθεί σήμερα το πρωί, όμως δεν πήγε πολύ καλά. ”

Δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει αύριο ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com