Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά ”

Klopp: “ Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά ”

Για τις επόμενες αναμετρήσεις της Liverpool μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp και εξήγησε πως οι Reds βλέπουν κάθε αγώνα διαφορετικά παρά το δύσκολο πρόγραμμα.

“ Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζουμε με την PSG και έπειτα με την Southampton. ”

“ Μπορώ και από τώρα να πω, ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στη Southampton το Σάββατο, όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Paris πρώτα. ”

“ Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε στα δύο παιχνίδια. Είναι νωρίς στη σεζόν. Δεν μπορώ να γνωρίζω πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Είδαμε το ματς της Pari την Παρασκευή το βράδυ. ”

“ Δύο από τους καλύτερους της παίκτες δεν αγωνίστηκαν, όμως και πάλι θα τους αναλύσουμε. Έχουμε ήδη ξεκινήσει. Η PSG είναι καλή, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Έχει ενδιαφέρον. Δεν βλέπω την πίεση, επειδή πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Παίζουμε στο Champions League και στην Premier League, δύο από τις καλύτερες διοργάνωσεις του κόσμου. Το θέλουμε αυτό. ”

“ Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω εδώ και να πω : “ Ωχ θέε μου, έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυνατές ομάδες. Έτσι πρέπει να είναι. Εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. ”

“ Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται. ”

Μεγάλο ματς αύριο για την ομάδα του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com