Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι Bournemouth τι Liverpool για τον Begovic

Τι Bournemouth τι Liverpool για τον Begovic

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο η Bournemouth, καθώς προηγήθηκε με 4-0 επί της Leicester εντός έδρας και τελικά επικράτησε με 4-2. Το αποτελέσμα, όπως είναι λογικό ενθουσίασε και τον τερματοφύλακα της ομάδας, Asmir Begovic.

Ο Βόσνιος τερματοφύλακας μίλησε για την επιθετική τριάδα της Bournemouth, δηλαδή τους Wilson, Fraser και King και δήλωσε πως είναι εξίσου καλή και με της Liverpool και με των άλλων ομάδων του πρωταθλήματος.

“ Η επιθετική μας τριάδα είναι εξίσου καλή με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League. ”

“ Είμαστε πολύ επιθετική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε συνεχώς επιθέσεις και να σκοράρουμε γκολ. Η επιθετική μας τριάδα είναι το ίδιο καλή με της Liverpool, όταν εκείνη είναι σε φόρμα.

“ Ο τρόπος παιχνιδίου μας τους ταιριάζει. Καταλαβαίνει πολύ καλά ο ένας τον άλλον και αυτό ελπίζω να συνεχιστεί. ”

Δεν είναι κακό να αρέσει στον Begovic η ομάδα του, όμως τέτοιες συγκρίσεις θα ήταν καλό να μην γίνονται. Ειδικότερα, εφόσον οι Salah, Mane και Firmino έχουν αποδείξει πολλές τι φορές τι μπορούν να κάνουν.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμετώπες στο Vitality Stadium στις 8 Δεκεμβρίου και θα μπορέσουμε να πάρουμε μια γεύση από τις ικανότητες των επιθέσεων των δύο ομάδων. Για την ιστορία, πέρυσι η Liverpool επικράτησε με 0-4 εκτός έδρας και 3-0 εντός έδρας της Bournemouth και μάλιστα στο 3-0 σκόραρε και ο Salah και ο Firmino και ο Mane.

O Mane νικά τον Begovic μπροστά στην Anfield Road End
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com