Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποιότητα του Lovren»

Klopp: «Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποιότητα του Lovren»

O Klopp με τον Lovren σε προπόνηση της ομάδας.

Δημοφιλές θέμα στη σημερινή συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ήταν αυτό του Dejan Lovren, λόγω του -αρνητικά- πρωταγωνιστικού ρόλου που είχε στην οδυνηρή ήττα της ομάδας μας στο περσινό παιχνίδι στην έδρα της Totenham.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει στον Κροάτη από εκείνο το ματς και ύστερα (στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε γίνει αλλαγή μετά από 20-30 λεπτά αγώνα, λόγω της κάκιστης αντίδρασής του στο δεύτερο γκολ των Spurs και τη γενικότερα αρνητική του εικόνα), και έδωσε την παρακάτω απάντηση:

«Έχει έρθει πιο κοντά στο ανώτατό του επίπεδο. Ποτέ δεν είχα αμφιβολία για τον Dejan. Αν μπορούσα, θα είχα αλλάξει 5 ή 6 παίκτες εκείνη την ημέρα. Δεν κρίνω ποτέ έναν παίκτη από 20 λεπτά της ζωής του.»

«Ο κόσμος λέει ότι δεν είχε ποτέ διάρκεια στην απόδοσή του, και από αυτή την άποψη εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν.»

«Δεν ήταν χαρούμενος με αυτή την αλλαγή, όμως όλοι δικαιούμαστε ένα άσχημο εικοσάλεπτο.»

«Είχε συζητηθεί πολύ αυτό το θέμα τότε, όμως το μόνο σημαντικό ήταν το τι σκεφτόμουν εγώ για εκείνον. Όταν αρχίσει και ο ίδιος να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για αυτόν. Η γνώμη μου (για τον Lovren) είναι καλή, όμως η γνώμη του για τον εαυτό του είναι ‘κανονική’.»

«Δυστυχώς δεν είναι απόλυτα υγιής αυτή τη στιγμή, όμως είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει μέσα σε αυτή την πολύ έντονη περίοδο με τα 7 παιχνίδια σε 3 εβδομάδες.»

Η δεύτερη και τελευταία ερώτηση που έγινε στον Γερμανό για την άμυνα αφορούσε τη γνώμη του για το αν το δυναμικό ξεκίνημα το Joe Gomez φέτος οφείλεται και στη θετική επιρροή του Virgil van Dijk. Η απάντηση που έδωσε ήταν:

«Όσο καλύτερος είναι ο παρτενέρ σου, τόσο καλύτερος μπορείς να γίνεις!»

«Ο Joe έχει υψηλές προοπτικές (potential), και χαίρομαι που είχε καλή απόδοση μέχρι τώρα. Όμως πολύ περισσότερο με ενδιαφέρει η αυριανή του απόδοση.»

Δεν έχει χάσει την πίστη του στον Lovren, δηλώνει ο Klopp.
Δεν έχει χάσει την πίστη του στον Lovren ο Klopp, όπως δηλώνει ο ίδιος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com