Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή αλλαγή έδρας στο Napoli – Liverpool

Πιθανή αλλαγή έδρας στο Napoli – Liverpool

Σε μια ακριβώς εβδομάδα η Liverpool αντιμετωπίζει την Paris Saint-Germain για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League. Αμέσως μετά ακολουθεί η εκτός αναμέτρηση με τη Napoli, η οποία όλοι περίμεναν πως θα γίνει στο San Paolo.

Όπως όλα δείχνουν όμως ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στο San Paolo, καθώς ο προέδρος του Ιταλικού συλλόγου, Aurelio De Laurentiis έχει ήδη ζητήσει ειδική άδεια από την Uefa, ώστε η ομάδα του να δώσει και τους 3 αγώνες για τη φάση των ομίλων του Champions League στο Bari.

Ο λόγος είναι ότι τα καθίσματα στο San Paolo δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της Uefa. Βέβαια, αυτό το γνωρίζουν αρκετά χρόνια οι άνθρωποι του συλλόγου χωρίς όμως να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή. Φέτος, όμως που κληρώθηκαν με τους Reds αποφάσισαν να δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους 160 μίλια μακριά από τη φυσική τους έδρα.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα και για τους φίλους της Liverpool, διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τη Napoli, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Ο πρόεδρος, Aurelio De Laurentiis μίλησε στην Corriere dello Sport και επιβεβαίωσε την προσπάθεια για αλλαγή έδρας.

“ Για εμένα είναι ένας εφιάλτης. Είναι ένα πολύ κακό γήπεδο και μειώνει τη Napoli στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ”

“ Είναι κρίμα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Θα φτιάξω το δικό μου γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να σου πει κάτι, αν βάλεις τα δικά σου χρήματα και χτίσεις ένα γήπεδο από την αρχή. ”

“ Προς το παρόν, έχω ζητήσει από την Uefa να δώσουμε και τους 3 αγώνες στο Bari. Είμαι πρόθυμος να πληρώσω και 1.000 λεωφορεία, ώστε να έρθουν οι φίλοι της Napoli στο γήπεδο. ”

Θα πρέπει να σημειώσουμε, πως και η Napoli και η Bari ανήκουν στον De Laurentiis. Απλά, για τυπικούς λόγους τον ρόλο του προέδρου στη Bari τον έχει ο γίος του, Luigi De Laurentiis Jnr.

3 Οκτώβρη θα αγωνιστούν εναντίον της Napoli οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com