Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: “ Η Premier League είναι διαφορετική από τα άλλα πρωταθλήματα ”

Keita: “ Η Premier League είναι διαφορετική από τα άλλα πρωταθλήματα ”

Στο Liverpoolfc.com μίλησε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool το φετινό καλοκαίρι, ο Naby Keita και εξήγησε πως η Premier League είναι διαφορετική από τα άλλα πρωταθλήματα.

Μπορεί να έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Αυστρία και Γερμανία, όμως ο διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα πιστεύει πως το Αγγλικό Πρωτάθλημα δεν μοιάζει με εκείνα και ακόμα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του.

“ Έχω μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ σε αυτό το Πρωτάθλημα, αρκετοί μου είχαν πει όμως ότι σε πολλούς παίκτες παίρνει πολύ χρόνο η προσαρμογή τους. ”

“ Οπότε, το να αγωνίζεσαι στην Premier League μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο, όμως εμένα μου δίνει μεγάλο κίνητρο όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο. ”

“ Όλοι γύρω μου με υποστηρίζουν και έγω τα δίνω πραγματικά όλα, ώστε να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις γρήγορα. ”

Στη συνέχεια ο Naby αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο του κέντρου των Reds.

“ Ο ανταγωνισμός για μια θέση στο κέντρο μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Φυσικά, ο προπονητής θα διαλέξει τους παίκτες, που θεωρεί εκείνος καλύτερους και είμαι σίγουρος πως θα κάνει την καλύτερη επιλογή. Με τον τρόπο αυτό ο καθένας μας βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. ”

Όσο για το αν θέλει να σκοράρει συχνά και στην Premier League ο Keita είπε :

“ Πρώτον, είμαι παίκτης της ομάδας και αυτό που ενδιαφέρει είναι να πήγαινει καλά η ομάδα. Η Premier League είναι διαφορετική από τα άλλα πρωταθλήματα, όμως θα κάνω τα πάντα, ώστε να σπάσω τα προσωπικά μου ρεκόρ. ”

“ Εγώ πιστεύω πως αν για παράδειγμα σκόραρα πέρυσι 8 γκολ, φέτος πρέπει να σκοράρω 9. Αυτός είναι ο χαρακτήρας και αυτό προσπαθώ να κάνω. ”

Διαφορετική η Premier League, σύμφωνα με τον Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com