Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε αλλαγές στις προτάσεις της για περισσότερες χρήσεις του Anfield η Liverpool

Έκανε αλλαγές στις προτάσεις της για περισσότερες χρήσεις του Anfield η Liverpool

Η Main Stand του Anfield.

Πριν από λίγο καιρό το δημοτικό συμβούλιο του Liverpool είχε απορρίψει την πρόταση που είχε καταθέσει η ομάδα, για να χρησιμοποιηθεί το Anfield για διοργάνωση συναυλιών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Όμως, όπως είχαμε αναφέρει οι Reds δεν είχαν σκοπό να παρατήσουν την προσπάθεια και θα επανέρχοταν με νέα πρόταση. Άνθρωποι της ομάδας συζήτησαν με τον κόσμο της πόλης και άκουσαν τις απόψεις του και τις ανησυχίες του, με σκοπό να προχωρήσουν σε μια σειρά από αλλαγές.

Η πιο σημαντική από αυτές είναι, ότι ο σύλλογος πλέον έχει έναν υπάλληλο, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με τον κόσμο της πόλης και θα ακούει τη γνώμη του και τους ενδοιασμούς του σχετικά με τις συναυλίες κι τις εκδηλώσεις που ενδεχομένως να διοργανωθούν στο Anfield. Σε μέρες χωρίς αγώνα ο κόσμος θα μπορεί να επικοινωνεί με τους υπεύθυνους της ομάδας, ώστε να βρει λύση στα προβλήματα.

Επίσης, η Liverpool εγγυήθηκε πως θα σέβεται τους κατοίκους κοντά στο Anfield και ότι θα τους ενημερώσει για το πόσες περίπου συναυλίες θα γίνουν στο θρυλικό γήπεδο των Reds. Όμως δεν θα είναι πάνω από 6, καθώς η ομάδα ήταν πρόθυμη να πέσει από τις 10 στος 6 συναυλίες το χρόνο. Και το γήπεδο και η γύρω περιοχή θα βελτιωθεί με την προσθήκη ενός νέου και σύγχρονου συστήματος από κάμερες.

Η ομάδα θα προσφέρει 25 δωρεάν εισιτήρια για την κάθε εκδήλωση στους κατοίκους της κοντινής περιοχής του Anfield. Ακόμη μια σημαντική προσθήκη, στην οποία στηρίζει πολλά η Liverpool είναι ότι θέλει να περάσει τα σχέδιά της προς το παρόν δοκιμαστικά για περίοδο δύο χρόνων και έπειτα να αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί.

Το δημοτικό συμβούλιο θα εξετάσει τα ανανεωμένα πλάνα των Reds την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου (ήμερα του αγώνα με την PSG) και θα ξέρουμε αν εκτός από αγώνες θα βλέπουμε και εκδηλώσεις στο Anfield.

Επανέρχεται με ανανεωμένη πρόταση η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com