Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Barnes: “ Προτιμώ να κοντράρουμε τη City από το να πάρουμε το League Cup “

John Barnes: “ Προτιμώ να κοντράρουμε τη City από το να πάρουμε το League Cup “

Για τον θρύλο της Liverpool, John Barnes δεν έχουν σημασία τα πιο μικρά τρόπαια, όπως το Carabao Cup και όπως δήλωσε θα προτιμούσε η Liverpool να κοντράρει τη City στο πρωτάθλημα από το να πάρει ένα τέτοιο τρόπαιο.

Οι Reds πανηγύρισαν τον τελευταίο τους τίτλο το 2012 με την κατάκτηση του League Cup και ο στόχος της φετινής σεζόν για τον Jürgen Klopp είναι η επιστροφή στα τρόπαια. Για τον Barnes τα δεν έχουν όλα να κάνουν με τροπαία, όπως δήλωσε στην Express.

“ Ο κόσμος συνέχεια λέει πως πρέπει να κερδίζεις τρόπαια. Είναι λάθος όμως. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το FA Cup αντιμετωπίζοντας την Tranmere και τη Swidon. ”

“ Μπορείς να κερδίσεις τρόπαια χωρίς να έχεις παίξει αντίπαλος με δυνατές ομάδες. Δεν γίνεται να κερδίζεις ένα τρόπαιο χωρίς να ξέρεις ποιον έχεις να αντιμετωπίσεις. ”

“ Στο πρωτάθλημα είναι διαφορετικά. Ξέρεις ποιον έχεις αντίπαλο κάθε εβδομάδα. Πρέπει να μείνεις όσο πιο κοντά στην κορυφή μπορείς. ”

“ Ξέρω πολύ καλά, πως όλος ο κόσμος βλέπει τα τρόπαια ως επιτυχία, αλλά θα προτιμούσα να κοντράρουμε τη City και να είμαστε 10 πόντος μακριά της από το να κερδίσουμε το League Cup ή το Europa League. ”

“ Αν φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος δείχνεις πόσο καλός είσαι. ”

Προτιμάει την καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα ο Barnes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com