Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: “ Μόνο τον Joe Gomez θέλω να δω στα ματς της Αγγλίας ”

Neville: “ Μόνο τον Joe Gomez θέλω να δω στα ματς της Αγγλίας ”

Δε μάσησε τα λόγια του ο Gary Neville.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Joe Gomez και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ανταμείφθηκαν με την κλήση του στην Εθνική ομάδας της Αγγλίας.

Ο 21χρονος αμυντικός είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ή ακόμη και να ξεκινήσεις στα παίχνιδια κόντρα σε Ισπανία και Ελβετία. Ο πρώην παίκτης της Manchester United, Gary Neville αναφέρθηκε στον αμυτνικό των Reds και στο Sky Sports και όπως ανέφερε, είναι ο μόνος παίκτης που τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει.

“ Ο μόνος παίκτης που με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω από αυτό το ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας είναι ο Joe Gomez. ”

“ Πιστεύω πως ξεκίνησε υπέροχα τη σεζόν και άξιζε να βρεθεί στην Εθνική ομάδα. Βλέπετε πόσο καλά έχει ταιριάξει στο πλευρό του Van Dijk και δεν καλύπτει απλά τη θέση, αλλά έχουν και οι δύο πολύ καλή απόδοση. Τα έχει πάει περίφημα. ”

“ Τα περισσότερα παιδιά από την καλοκαιρινή πορεία της Εθνικής βρίσκονται και πάλι στην αποστολή, οπότε δεν θα χρειαστούν πολλές αλλαγές. Αλλά, ο Gomez μπορεί να κερδίσει μια θέση στην ομάδα. ”

“ Ο Gareth Southgate έπαιξε με 3 πίσω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Joe μοιάζει ο ιδανικός παίκτης για ένα τέτοιο σύστημα. Έχει εμπειρία από πολλές θέσεις. ”

Τελείο το ξεκίνημα της σεζόν για τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com