Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου θα κάνουν οι 3 Βραζιλιάνοι για το ντέρμπι με την Tottenham

Αγώνα δρόμου θα κάνουν οι 3 Βραζιλιάνοι για το ντέρμπι με την Tottenham

O Alisson δικαιώνει νωρίς την πίστη του Klopp

Την Tottenham αντιμετωπίζει η Liverpool για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League στις 15 Σεπτέμβρη εκτός έδρας. Δηλαδή, μετά τον αγώνα με τη Leicester και σε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες.

Μεσολάβει, όμως η διακοπή των πρωταθλημάτων, προκειμένου να αγωνιστούν οι Εθνικές ομάδες. Οι Reds, έχουν 3 Βραζιλιάνους στο ρόστερ τους και όλοι έχουν κληθεί στην Εθνική της χώρας τους. Ο λόγος φυσικά για τους Alisson Becker, Bobby Firmino και Fabinho.

Η Σελεσάο αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 8 Σεπτέμβρη και το Ελ Σαλβαδόρ στις 12 Σεπτέμβρη, δηλαδή 3 μέρες πριν τον αγώνα με την ομάδα του Mauricio Pochettino.

Ο αγώνας με το Ελ Σαλβαδόρ θα ξεκινήσει στις 03:05 ώρα Ελλάδος στο FedExField του Maryland. Κάτι που σημαίνει, ότι οι 3 διεθνείς θα έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή να ταξιδέψουν στην Αγγλία και να προπονηθούν ενόψει του παιχνιδιού με την Tottenham.

Οι 3 τους λογικά δεν θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και έχουν μόνο μια προπόνηση μπροστά πριν το ταξίδι στο Wembley. Και αν αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για τον Alisson, καθώς είναι τερματοφύλακας το αντίθετο συμβαίνει με τους Bobby Firmino και Fabinho.

Ο πρώην παίκτης της Monaco δεν έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο με τους Reds και θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

Δυσκολίες ενόψει Tottenham για τους Βραζιλιάνους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com