Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Brighton (preview)

Liverpool – Brighton (preview)

Τη Brighton αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο (25/8) στις 19:30 ώρα Ελλάδος στο Anfield η Liverpool για την τρίτη αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θέλει να κάνει το 3 στα 3 και να κλείσει ιδανικά τον μήνα Αύγουστο. Μετά το διπλό στο Selhurst Park επί της Crystal Palace ο στόχος των Reds είναι να πάρουν τους 3 βαθμούς και ενάντια στην Brighton και παράλληλα να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο καινούριο πρόβλημα εκτός από τα γνωστά των Alex Oxlade-Chamberlain, Dejan Lovren και Rhian Brewster. Στον τελευταίο αγώνα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Fabinho, όμως ο Βραζιλιάνος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις στο Melwood και θα αγωνιστεί σε αγώνα, όποτε κρίνει ο Jürgen Klopp.

Οι Seagulls προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Manchester United με 3-2 και έρχονται στο Anfield με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Chrus Hughton είδε τον Lewis Dunk να τραυματίζεται στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής και δεν θα τον έχει στη διάθεση του για τις επόμενες εβδομάδες.

Όμως, ο Νιγηριανός, Leo Balogun, που τον αντικατατέστησε είχε εξαιρετική απόδοση και ανάμενεται να ξεκινήσει και εναντίον των Reds. Επίσης, φανέλα βασικού θα πάρει και ο Gaetan Bong στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί, όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει ο πρώην παίκτης της Barcelona, Martin Montoya. Στο Liverpool δεν θα ταξιδέψουν και οι Jose Izquerdo και Florin Andone, λόγω προβλημάτων τραυματισμών, τα οποία θα τους κρατήσουν εκτός για μερικές εβδομάδες ακόμα.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Η Liverpool έχει σκοράρει 4 τέρματα στις 3 τελευταίες της συναντήσεις με τη Brighton.
  • Οι Reds έχουν κερδίσει τα τελευταία τους 4 παιχνίδια εναντίον των Seagulls.
  • Η Brighton δεν έχει νικήσει στα τελευταία της 14 εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
  • Η Liverpool έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους τελευταίους 6 εντός έδρας αγώνες της στην Premier League.
  • Η ομάδα του Klopp αγνοεί την ήττα στα τελευταία της 22 παιχνίδια στο Anfield.
  • Η τελευταία νίκη των Seagulls στο Anfield ήταν τον Μάρτιο 1982.
  • Οι Reds έχουν σκοράρει 15 γκολ και δεχθεί μόλις 2 στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Σάββατο στις 19:30 εναντίον της Brighton η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com