Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο μας»

Gomez: «Πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο μας»

Κριτική δέχτηκαν μετά το χθεσινό παιχνίδι Van Dijk και Joe Gomez.

Ο Joe Gomez αγωνίστηκε βασικός κόντρα στη West Ham και αποτέλεσε τον παρτενέρ του Virgil Van Dijk στο κέντρο της άμυνας. Οι απουσίες των Dejan Lovren, Joel Matip και Ragnar Klavan έδωσαν την ευκαιρία στον 21χρονο αμυντικό να αγωνιστεί ξανά στη φυσική του θέση.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Gomez στάθηκε ιδιαίτερα στο βάθος πάγκου που έχει η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και στο νέο του ρόλο ως κεντρικός αμυντικός: « Υπάρχουν πολλοί δυνατοί παίκτες στον πάγκο και ο καθένας μας γνωρίζει πως μπορεί να γίνει ροτέισον ανά πάσα στιγμή. Και αυτό θα συμβεί πολλές φορές μέσα στη χρονιά. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο μας, επειδή πάντα θα υπάρχει ένας καλός ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ για να πάρει ευκαιρίες ως βασικός. Και αυτό είναι απόλυτα υγιές και φυσικό για ένα τεράστιο σύλλογο σαν τη Liverpool. Το ροτέισον μπορεί να μας δυναμώσει στη διάρκεια της σεζόν. Υπήρχαν φορές πέρσι που παλεύαμε και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα στις αλλαγές. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε οι ποδοσφαιριστές και έτσι το βλέπω και εγώ. Ως κεντρικός αμυντικός, θα ήθελα να βελτιώσω πολλά πράγματα. Το ευχαριστιέμαι και μαθαίνω συνέχεια περισσότερα πράγματα πάνω στη θέση. Έπαιξα ως στόπερ και σε κάποια παιχνίδια της προετοιμασίας και αυτό με βοήθησε πολύ.»

Παράλληλα, ο Άγγλος διεθνής αμυντικός έπλεξε το εγκώμιο του Virgil Van Dijk και σχολίασε τη συνύπαρξή τους στο κέντρο της άμυνας: «Ο Virgil μοιάζει πολύ χαλαρός αλλά είναι πολύ σίγουρος για τις επιλογές του. Είναι ξεκάθαρα μια ηγετική παρουσία και αυτό μπορεί να το αναγνωρίσει ο καθένας. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι μαζί του, έχουμε καλή επικοινωνία και αυτό βοηθάει πολύ την ανασταλτική μας λειτουργία. Ελπίζω να μάθω πολλά δίπλα του και είναι σίγουρα εξαιρετικό πρότυπο αμυντικού. Είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής.»

Ο Gomez αναμένεται να ξεκινήσει και στο ματς της Δευτέρας με την Crystal Palace, αφού οι Lovren και Matip  θα είναι πιθανότατα ανέτοιμοι, ενώ ο Klavan όπως φαίνεται θα πωληθεί στην Cagliari.

Ενθουσιασμένος με το ρόλο του στο κέντρο της άμυνας ο Gomez.
Ενθουσιασμένος με το ρόλο του στο κέντρο της άμυνας ο Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com