Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Laurentiis: “ Να αποβληθούν από το Champions League Liverpool και Roma ”

De Laurentiis: “ Να αποβληθούν από το Champions League Liverpool και Roma ”

Αρκετά δυσαρεστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη La Gazetta dello Sport ο προέδρος της Napoli, Aurelio De Laurentiis σχετικά με τη Liverpool και τη Roma. Όπως τόνισε έχει υποψίες για κοινή ιδιοκτησία των δύο ομάδων και θέλει να αποβληθούν από το Champions League.

“ Έχω ένα προαίσθημα, πως η Liverpool και η Roma έχουν κοινή ιδιοκτησία. Μου το είχαν αναφέρει αυτό ορισμένα χρόνια νωρίτερα. Αν αυτό ισχύει, πρέπει να αποβληθούν και οι δύο ομάδες από το Champions League. ”

Είναι αλήθεια, πως η Uefa απαγορεύει να συμμετέχουν στις διογρανώσεις της ομάδες, οι οποίες έχουν την ίδια ιδιοκτησία. Όμως αυτό δεν σημαίνει, ότι όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας ισχύουν.

Η Roma έχει επίσης Αμερικανό ιδιοκτήτη, τον James Pallotta, ο οποίος εκτός από την ιδιοκτησία της Roma έχει ένα μικρό ποσοστό στους Boston Celtics, τη στιγμή που το Fenway Sports Group ( που έχει τη Liverpool ) έχει στην ιδιοκτησία του τους Boston Red Sox, ομάδα του Major League Baseball.

Οι Reds έχουν αγοράσει τους Mo Salah και Alisson Becker από τον σύλλογο της Ρώμης, ωστόσο τίποτα κοινό δεν υπάρχει στις ιδιοκτησίες τους.

Στιγμή από το περσινό Liverpool – Roma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com