Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini Wijnaldum: “ Γελούσα με τις φήμες ότι θα έφευγα ”

Gini Wijnaldum: “ Γελούσα με τις φήμες ότι θα έφευγα ”

Στη Liverpool παρέμεινε ο Gini Wijnaldum και μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός στον πρώτο αγώνα της σεζόν απέναντι στη West Ham. Τον προηγούμενο καιρό όμως είχαν εμφανιστεί ορισμένες φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Ο Ολλανδός μέσος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα έγραφε κυρίως ο Τουρκικός τύπος σχετικά με το μέλλον του.

“ Όλα αυτά ήταν φήμες από τα media ”

“ Γελούσα με αυτά. Επίσης διαβάσα πως είχα πει στον σύλλογο πως ήθελα να αποχωρήσω. Ποτέ δεν έκανα κάποια τέτοια συζήτηση. Οι άνθρωποι βλέπουν, ότι η Liverpool αγοράζει παίκτες και θεωρεί πως πρέπει να φύγουν και παίκτες. ”

“ Η Liverpool πάντα θα αγοράζει παίκτες και αυτό είναι φυσιολογικό. Μάλιστα αγοράζει καλούς παίκτες. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είναι καλό να παίρνει παίκτες. ”

“ Όλα αυτά ήταν από τα media και μόνο ότι θα πήγαινα στην Τουρκία. Ίσως λόγω του Cocu, ο οποίος είναι τώρα προπονητής στη Fenerbahçe και έχω δουλέψει στο παρελθόν μαζί του. Δεν ξέρω ποιος έβγαλε αυτά τα σενάρια, αλλά σίγουρα δεν ήμουν εγώ. ”

“ Εγώ πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσπαθώ για την ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες στον πάγκο και μπορούν να παίξουν στη θέση σου. ” Πρόσθεσε ο Gini Wijnaldum.

“ Το βρίσκω απόλυτα λογικό για αγοράζει νέους παίκτες η Liverpool. Ακόμα και αν έχουμε ήδη καλούς παίκτες πάλι θα συμβεί αυτό. ”

Χαρούμενος για τον ανταγωνισμό στο κέντρο, ο Gini Wijnaldum.
Πουθένα δεν ήθελε να πάει ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com