Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Προσαρμόζομαι στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας»

Fabinho: «Προσαρμόζομαι στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας»

To επίσημο ντεμπούτο του θα κάνει σύντομα ο Fabinho.

Ο Fabinho δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Jurgen Klopp στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη West Ham, εξαιτίας μικροτραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μέσος έσπευσε να σχολιάσει το νέο ρόλο που καλείται να έχει στη Liverpool, αλλά και το βάθος που υπάρχει στις θέσεις του άξονα.

«Πιστεύω πως ως τώρα τα πηγαίνω καλά. Το στυλ παιχνιδιού της Liverpool είναι διαφορετικό από εκείνο της Monaco. Στη Monaco υπήρχαν δύο παίκτες στο κέντρο, ενώ εδώ υπάρχουν τρεις. Οι συμπαίκτες μου στον άξονα με καθοδηγούν και με βοηθούν πολύ μέχρι τώρα. Το ίδιο ισχύει και για τους αμυντικούς. Μόλις ήρθα στην ομάδα, ήξερα πως ο ρόλος μου θα αλλάξει και πιστεύω πως έχω προσαρμοστεί καλά. Χρειάζομαι βοήθεια και καθοδήγηση από τους συμπαίκτες μου και αυτό έχει λειτουργήσει εξαιρετικά ως τώρα.

Για τον ανταγωνισμό στις θέσεις του κέντρου, ο Fabinho δήλωσε τα εξής: «Ήξερα πως θα υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός στην ομάδα από τη στιγμή που υπέγραψα στη Liverpool. Και πιστεύω πως αυτό είναι πολύ καλό. Γιατί εάν συμβεί κάτι σε έναν βασικό ποδοσφαιριστή, υπάρχουν πολλοί καλοί αντικαταστάτες. Στη διάρκεια της προετοιμασίας, έπαιξα με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές δίπλα μου και συνεργαστήκαμε πολύ καλά. Οπότε πιστεύω πως το βάθος στο ρόστερ μπορεί μόνο να ωφελήσει την ομάδα. Προσωπικά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Liverpool από την πρώτη ημέρα. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές είναι εξαιρετικοί και για αυτό ενσωματώθηκα στην ομάδα πολύ γρήγορα και εύκολα. »

 Κανένα πρόβλημα προσαρμογής δεν αντιμετώπισε ο Fabinho.
Κανένα πρόβλημα προσαρμογής δεν αντιμετώπισε ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com