Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Που οφείλεται η μεγάλη αλλαγή του Daniel Sturridge

Που οφείλεται η μεγάλη αλλαγή του Daniel Sturridge

Έναν ανανεωμένο και υγιή Daniel Sturridge είδαμε στην καλοκαιρινή pre season της Liverpool και συνολικά έναν παίκτη που άρχισε θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο Άγγλος επιθετικός κέρδισε θέση στα πλάνα του Jürgen Klopp για τη νέα σεζόν μέσω των εμφανίσεών του στα φιλικά και θέλει να αποδείξει, ότι μπορεί να μείνει υγιής και να προσφέρει στην ομάδα.

Μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τη West Brom, ο Daniel δεν τα έβαλε κάτω και δούλεψε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Σημαντικό μέρος στην ανανέωση του 28χρονου έχει ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η διατροφή του Sturridge περιείχε σπανάκι, λάχανα, τροφές πλούσιες σε ωμέγα 3, κύβους τσία, κρέας, ψάρι και λαχανικά στον ατμό. Ο συνδυασμός της διατροφής με τη δουλειά του παίκτη φαίνεται, ότι έχουν φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Jürgen Klopp έχει δηλώσει αρκετές φορές, πως πάντα πίστευε στις δυνατότητες του διεθνή φορ και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες τη φετινή σεζόν.

Μπορεί να έχει λείψει συνολικά 567 μέρες από τη Liverpool, λόγω τραυματισμού, όμως πλέον δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψει.

Σκόραρε συνεχώς στα φιλικά ο Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com