Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Θα μας βοηθήσει αρκετά η μετακίνηση στο Kirkby “

Jürgen Klopp: “ Θα μας βοηθήσει αρκετά η μετακίνηση στο Kirkby “

O Jurgen Klopp σίγουρα θέλει να δει τη Liverpool πρωταγωνίστρια

Ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Goal.com ρωτήθηκε από τον Neil Jones σχετικά με το νέο προπονητικό, που ετοιμάζουν οι Reds στο Kirkby.

“ Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Κοίταξε, το Melwood είναι ένα ιστορικό μέρος για τη Liverpool και το αγαπώ. Δεν είμαστε όλοι μαζί στο Melwood όμως. Δεν είναι τόσο μακριά από το Kirkby, ομώς δεν είναι εφικτό να παρακολουθώ τους αγώνες τις ακαδημίας. Είμαι 10 ή 12 ώρες την ημέρα στο Melwood και αν μπορούσα θα έβλεπα και τους αγώνες της ακαδημίας. Ειδικά, μεταξύ των συναντήσεων, ώστε να μπορώ να έχω άποψη για τους μικρούς παίκτες πιο νωρίς. ”

“ Το Melwood είναι τέλειο για την ώρα, όμως με το μέγεθός του δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αν θέλουμε ένα καινούριο γραφείο, τότε θα πρέπει να χτίσουμε έναν καινούριο όροφο. Για τώρα είναι καλό. Στο μέλλον θα είναι πολύ μικρό, οπότε θα χτίσουμε και θα είμαστε όλοι μαζί στο Kirkby. ”

“ Θα είναι σαν ένα αρχηγείο του ποδοσφαίρου στο Merseyside. Όσοι βρίσκονται σε αυτή την ακαδημία θα πρέπει να είναι εξαιρετικοί παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος μου. ”

“ Το να φτιάχνεις καινούρια πράγματα είναι πάντα καλό για το μέλλον του συλλόγου. Θα είναι τεράστιο έργο και γνωρίζω, ότι ο Mike Gordon είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το project. ”

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι το μέλλον της Liverpool μοιάζει λαμπρό με τον Jürgen Klopp.

Η άποψη του Klopp για τις ομάδες του Champions League.
Μόνο αισιοδοξία για το έργο του Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com