Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Markovic!

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Markovic!

Η Liverpool είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην πώληση ή τον δανεισμό ορισμένων παικτών το φετινό καλοκαίρι, ειδικά μετά την έλευση του Alisson Becker. Ένας από τους υπό παραχώρηση παίκτες είναι και ο Lazar Markovic.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για τον Σέρβο είναι γνωστό από τις αρχές Ιουνίου, όταν η Ελληνική ομάδα προσπαθήσε για πρώτη φορά να κλείσει τον παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν τότε, ωστόσο η μεταγραφή πλέον δείχνει πιο κοντά από ποτέ και μπορεί να ολοκληρωθεί.

Μέσα από την Τουρκία αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες, πως ο 24χρονος δείχνει να προτιμάει να αγωνιστεί στην Ελλάδα παρά στην Τουρκία.

Οι Reds θα ήθελαν να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα €5-7 εκατομμύρια από την πώληση του Markovic. Αυτά τα χρήματα, όμως δύσκολα θα τα δώσει ο Ολυμπιακός, οπότε το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να υπάρξει συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη.

Την περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ παρακολουθεί και η Standard Liege, καθώς και ορισμένες Αγγλικές ομάδες.

Θυμίζουμε, ότι η Liverpool τον απέκτησε το 2014 έναντι £19.8 εκατομμύρια από την Benfica, όμως δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και να ξεχωρίσει στην Αγγλία.

Για το θέμα υπάρχει επιβεβαίωση και από το Αγγλικό Skysports.

Προς Ελλάδα ο Lazar Markovic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com