Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει και καλοβλέπει το 10 ο Mane!

Επιστρέφει και καλοβλέπει το 10 ο Mane!

Θα πανηγυρίσει ξανά σύντομα ο Mane.

Ενσωματώθηκε σήμερα, Παρασκευή (20/7) στην καλοκαιρινή pre season της Liverpool ο Sadio Mane, μετά την επιπλέον άδεια που είχε λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σενεγάλη.

Ο Σενεγαλέζος άσος των Reds δεν κατάφερε να προκριθεί στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς τερμάτισε τρίτος στον όμιλο του και από σήμερα βρίσκεται ξανά με τη Liverpool.

Σύμφωνα με τον Chris Bascombe, ο Mane επιθυμεί να αλλάξει το νούμερο του ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα επιθυμεί να αγωνίζεται πλέον με το νούμερο 10. Μέχρι πρότινος ο Sadio φόραγε το νούμερο 19, όμως επιθυμεί να πάρει το 10, λόγω του ειδώλου του, που δεν είναι άλλος από τον Ronaldinho.

Το νούμερο 10, το φοράει πάντως και με τη Σενεγάλη και από τη στιγμή, που είναι κενό στους Reds μετά τη φυγή του Coutinho, ο Sadio Mane είναι το μεγάλο φαβορί, για να το φορέσει.

Στις προπονήσεις της Liverpool επέστρεψαν σήμερα και οι Mohamed Salah και Marko Grujic, μετά την ολοκλήρωση των διακοπών τους. Ο Αιγύπτιος άσος της Liverpool επιθυμεί να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν και να φέρει επιτυχίες στο Anfield.

Ο Marko Grujic, όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει στην Αμερική με την αποστολή, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ.

Αρέσει το 10 στον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com